Ritas - Partizan
KK Partizan
Ritas - Partizan

KK Partizan

Ritas - Partizan, Foto: KK Partizan

U Ritasu su pomalo šokirani porazom od Partizana, na kraju krajeva, u istoriji su pred svojim navijačima pet puta pobedili crno-bele.

Kažu da im je nedostajalo strpljenje u napadu, kapiten Bendžijus veruje da su skokovi u napadu Partizana odlučili, posebno u prvom poluvremenu.

PROČITAJTE JOŠ:

Navodi i sudije kao problem, kaže da je bilo nekoliko spornih odluka, jedna na nešto više od dva minuta do kraja kada su propustili da pogledaju snimak, a loptu dodelili Partizanu.

"To nas je skupo koštalo", dodao je Litvanac.

Ritas - Partizan

KK Partizan

Ritas - Partizan, Foto: KK Partizan

Vilijam Mozli je bio enigma, slažu se litvanski mediji, ubacio je 11 poena, imao 7 skokova, par blokada.

Kouč Adomaitis je izgubljene lopte takođe označio kao uzrok.

"Crnogorci će uvek biti Srbi bez obzira na državni status!" Reči koje odzvanjaju Balkanom (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 15.10.2019. 22:15 Sve stalo u dve rečenice. neredi na meču Kosova i Crne Gore, Foto: Youtube/Report TV Ogroman broj incidenata na tribinama stadiona "Fadilj Vokri" u Prištini obeležio je utakmicu između selekcije tzv. Kosova i reprezentacije Crne Gore.

"To se skupo plaća protiv timova top klase kao što je Partizan", iskren je trener litvanskog tima koji se nada da će tim izvući pouke.

Mediji navode lošu partiju Butkevičijusa koji je bio očajan sa penala, Holovej nije doneo ništa, Berstou razočarao, Australijanac je označen kao jedan od razloga za dominaciju Partizana pod košem.

BONUS VIDEO:

Izjava Aleksandra Mitrovića posle gola za pobedu Srbije protiv Paragvaja