Duško Vujošević
RAS Foto: Marko Metlas
Duško Vujošević

RAS Foto: Marko Metlas

Duško Vujošević, Foto: Marko Metlas

Američki mediji objavili su tokom dana morbidnu vest, da je bivši košarkaš Partizana Milton Palasio poginuo u saobraćajnoj nesreći u Torontu. Nekadašnji trener Partizana Duško Vujošević demantovao je tu vest.

Milton Palasio je živ!

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 22.11.2019. 19:04 - 22.11.2019. 19:16 Preokret! Milton Palasio, Foto: youtube/Channel 5 Belize Bivši košarkaš Partizana Milt Palasio je i dalje živ! Kako prenose američki novinari, vest da je Milton Palasio poginuo u sudaru nije istina! Novinar sportanda Emiliano Karkija javlja da mu je NBA skaut preneo da Milton Palasio nije poginuo u saobraćajnoj nesreći!

"Nije istina da je Milton Palasio poginuo. Radi se o lažnoj vesti koja se prvi put pojavila prošle godine. Čuo sam se sa Dankom Cvjetičaninom, koji je manadžer, i on mi je potvrdio da je s Palasijom sve u redu", rekao je za Kurir Duško Vujošević, koji je trenirao Palasija u Partizanu.

NAJNOVIJE IZ SPORTA:

Milton Palasio rođen je 7. februara 1978. u Los Anđelesu, a poreklom je iz Belizea. NBA karijeru je gradio u Vankuveru, Bostonu, Finiksu, Klivlendu, Torontu i Juti, pre nego što je 2007. stigao u Partizan. Za kratko vreme je igrama, ali i zalaganjem ušao u srca "Grobara". Posle sezone u crno-belom, nastupao je za brojne klubove, među kojima i Kahu Laboral i Lijetuvos Ritas. Sa Partizanom je osvojio ABA ligu, titulu prvaka Srbije i Kup Radivoja Koraća iste godine, a sa Kahom Laboral je bio šampion Španije 2010. Palasio od 2013. godine radi kao trener.

BONUS VIDEO:

Ljubiša Tumbaković ekskluzivno za ALO! o sukobu sa Lukom Jovićem!