Milan Gurović
A. Dimitrijević
Milan Gurović

A. Dimitrijević

Milan Gurović, Foto: A. Dimitrijević

Gurovićeva supruga je rekla na saslušanju izjavila da je juče udarao pesnicama po glavi.

Takođe je ispričala da je pala na zemlju posle udaraca, a da je Milan i nakon toga nastavio da je tuče. Maloletna ćerka, isto žrtva, pokušala je da zaštiti majku.

"Gurović je ćerki glavom udarao o stepenik!", piše Blic pozivajući se na izvore iz policije. 

Kako se saznaje, šesnaestogodišnja ćerka je zadobila povrede nosa, dok Gurovićeva supruga nema vidljive povrede, ali se žali na bolove na licu i stomaku.

Na adresi u Novom Beogradu gde Gurović živi sa porodicom u dupleksu, danas se na interfon javila žena koja se predstavila kao Tanjina sestra. Ona je kratko rekla da porodica ne želi da daju nikakve izjave o napadu.

Komšije porodice Gurović uglavnom su rekle da nisu ništa čule spornog dana, kao i da nisu videli policiju. Međutim jedna od komšnica potvrdila je da je iz stana Gurovića čula buku.

Bivši košarkaš je, nakon incidenta, priznao da je nasrnuo na suprugu i ćerku, ali je krivicu za napad svalio na suprugu koja, kako tvrdi, "želi da mu napakuje" incident.

- Supruga hoće da mi napakuje jer već dve, tri godine hoću da se razvedem, a ona neće. Neće zato što sam ja Milan Gurović i imam para - tvrdi Gurović, koji je dobio krivičnu prijavu zbog napada na ženu i ćerku.

Gurović je u vreme kada smo razgovarali sa njim bio u Novom sadu, kod majke. Odlučio je da priča za "Blic" jer kako tvrdi želi da se čuje "prava istina" o onome što se dogorilo u utorak uveče.

- Ne želim da pravdam sebe, ali žena me je napala. Vratio sam se iz Novog Sada, bio sam kod majke. Žena je odmah počela da histeriše, da me pljuje, odgurnula me je. Tada sam je uhvatio za vilicu i odgurnuo - rekao je proslavljeni košarkaš.

Komentari (1)

Dragana Zezelj

11.12.2019 16:57

Dokle vise tog nasilja nad zenama Treba da ga bude sramota koliko se secam ostavio je prvu zenu zbog nje . Mogao je da izade napolje a ne da nastavlja a tek kcerku sto je udario uzas jedan.