Luka Dončić
Alo/M.Metlaš
Luka Dončić

Alo/M.Metlaš

Luka Dončić, Foto: Alo/M.Metlaš

Mladi reprezentativac Slovenije okačio je juče na Instagram snimak na kom se vidi da uživa uz pesmu "Morem plovi jedna mala barka"!

Pored ove četničke melodije, Dončić je slušao i hit Baje Malog Knindže "Stan'te, paše i ustaše", u kom se govori o hrvatskom otimanju Krajine od Srba. Pored Knindže, na Dončićevom repertoaru bili su i drugi srpski pevači poput Željka Joksimovića, Dare Bubamare, Mileta Kitića...

Luka Dončić

Printskrin: instagram/lukadoncic

Luka Dončić, Foto: Printskrin: instagram/lukadoncic

Ne treba se čuditi oko Lukinog izbora pesama, budući da je njegova familija s Kosova.

Lukin otac je nekadašnji košarkaš Saša Dončić, ali je Luka izabrao da nastupa za Sloveniju, zemlju svoje majke Mirjam Poterbin.

"Svaka čast, Luka. Pravi izbor muzike. Ostavio bih mu i kuću u Sutomoru zbog ovog poteza", napisao je jedan momak na Tviteru.

Komentari (3)

Ratko

09.08.2018 13:18

Pravi Srbin i to poreklom sa Kosova znaci genetika je to njegovim zilama tece junacka krv predaka i zato je takav borac i igrac cij pobednicki mentalitet to potvrdjuje! Zasto nebi slusao ono sto prija njegovoj dusi!

Ja

09.08.2018 14:16

@Ratko - Bravo Ratko sve je tako, ono si sto ti tece u venama..

Vojvodjanin

09.08.2018 19:24

Lukin otac,Sasa Doncic je rodjen u Sloveniji i on je slovenac koji je igrao za Sloveniju (kratko vreme je igrao za Slogu Kraljevo) Istina je da Sasa ima srpsko poreklo ali uvek se deklarisao kao rodjeni slovenac,tako da je Luka slovenac od oca slovenca i majke slovenke! Normalno je da svi imaju srpsko poreklo jer cela planeta je nastala od srba! A vi dragi srbi dobro razmislite zasto svi beze iz Srbije i zasto je sve manje srba?! A mene licno je Luka nevidjeno razocarao izborom "muzike".