Milan Gurović
Aleksandar Dimitrijević
Milan Gurović

Alo!/Marko Metlaš

Milan Gurović, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Gurović sa suprugom Tanjom ima troje dece za 25 godina braka: Milicu, Vukmana i Dimitrija, kao i Tanjinog sina iz prvog braka, Dušana.

U jednom od retkih intervjua je pričao o porodičnom životu i životnoj želji da Tanja i on imaju mnogo dece.

"Supruga i ja smo oduvek želeli veliku porodicu i presrećni smo što imamo njih četvoro. Pošto smo mladi postali roditelji, često se šalimo da ćemo mladi dobiti i unuče. I to bi nas beskrajno radovalo. Smeta mi što je poslednjih godina postalo pomodarstvo imati jedno dete. Pa, ima li veće radosti nego kad se u kući čuje dečja graja?", rekao je u intervjuu koji je tada dao za magazin "Hello".

Upitan o tome da li podvikne na decu, odgovorio je:

"Pre bih rekao da smo autoriteti na koje želimo da se ugledaju. Razmaženost nije opcija. Nismo od roditelja koji decu odvoze i dovoze. Vukman na trening ide peške, kao što sam i ja nekad činio. I nema četiri para patika, već jedne. Učim ih, pre svega, da budu dobri i pošteni ljudi. U ovo brzo, instant vreme teško je postaviti dobre temelje. U odnosu na moju generaciju, klinci su danas razmaženiji, nespretniji. Mi smo veći deo dana provodili napolju, u igri. Kad ste poslednji put videli dete koje se popelo na drvo? Nema toga, svi su „zakovani“ za internet", kaže Gurović i dodaje:

"Verovatno bi rekla da je pogrešila što me je, u vreme kada sam bio veoma zauzet, oslobodila usisavanja i kuvanja. Tako je ostalo do danas. Spreman sam da iznesem smeće i tu se završava spisak mojih zaduženja. Milica je u potpunosti nasledila moj karakter, prava je "mačo devojka", tako da u šali govorim da će joj jednog dana muž kuvati", naveo je on tada.

On je dodao i da je porodica Gurović jedna sasvim obična familija.

"Nikada nismo imali dadilje, niti pomoć u kući. Mi smo jedna sasvim obična porodica, koja ima obaveze od ujutru do uveče", rekao je pre dve godine Milan.