Vins Karter - Lenard
u/MATH137IsJustHSCalc
Vins Karter - Lenard

u/MATH137IsJustHSCalc

Vins Karter - Lenard, Foto: u/MATH137IsJustHSCalc

Kavaj Lenard je u sedmom meču serije sa Filadelfijom ubacio 41 poen, bio je najbolji pojedinac u postavi Toronta, a ubacio je i ključan koš na isteku poslednje četvrtine za pobedu 92:90.

PROČITAJTE JOŠ:

BUDUĆNOST "ORLOVA" JE U DOBRIM RUKAMA! Dvojica Srba u najelitnijem društvu, ovo su najbolje individualne partije za sezonu 2018/19! (FOTO + VIDEO)

ŠTETA! NIŠTA OD FINALA! Mekkalum “ubio” Denver, kraj Jokićeve sezone iz snova (FOTO + VIDEO)

"GALAKTIKOSI" I "DŽOKER" Madridska "velika trojka" prišla da čestita titulu, da bi ih Nole potom zasmejao do suza! (VIDEO)

On je uspeo da uradi ono što Vins Karter, da postigne koš za pobedu u poslednjoj sekundi protiv Filadelfije u "majstorici".

Iako, je Kavai imao duplo više vremena, 4 sekunde naspram Karterovih dve, Simons i Embid su pratili Lenarda dok je Vins na sebi imao samo jednog čuvara.

Pogodak Kavaija dobija dodatno na težini pošto je postignut u sedmoj utakmici, dok je Karterov šut upućen na kraju treće utakmice!

"Osećao sam se sjajno. Na tome smo radili svakog dana. Promašio sam slobodno bacanje i hteo sam da probam taj poslednji šut. Mnogo je teško bilo, bacio sam je što sam više mogao u vazduh, odskočila je mekano i ušla je. Promašio sam to bacanje i baš sam hteo ovaj šut. Imali smo sličnu akciju protiv Orlanda i setio sam se tog trenutka. Hteo sam da vidim da li imam vremena za fintu ili dribling, a zbog tog iskustva sa Orlandom sam znao da sam imao tu mogućnost. Našao sam prostor, Embid me je čuvao, mnogo je viši od mene i zato sam znao da sam morao da je ispalim visoko. Nekoliko poseda pre toga je bio kratak veoma sličan šut i znao sam da moram da šutnem loptu sa visokim lukom.", rekao je Kavaj Lenard posle pobede nad Siksersima.  

Toronto Reptorsi će igrati finale istočne konferencije sa Milvoki Baksima!