Zorana Miličić
instagram/zoranam86
Zorana Miličić

instagram/zoranam86

Zorana Miličić, Foto: instagram/zoranam86

Nekadašnji poznati srpski košarkaš Darko Miličić često ume da zaludi čitavu planetu. Čovek koji je na jednom od najboljih draftova u istoriji NBA lige izabran ispred Karmela Entonija, Dvejna Vejda, Krisa Boša... sada već davne 2003. godine, ne pojavljuje se u javnosti tako često sa članovima svoje porodice.

Verovatno mnogi ne znaju da ima brutalno zgodnu suprugu Zoranu Miličić (35) koja se bavi fitnesom. Srpkinja se već ostvarila kao majka, a sa Darkom ima troje dece. Međutim, to je ne sprečava da izgleda sjajno. Mlađe devojke joj mogu pozavideti na savršenoj figuri. Često na društvenim mrežama objavljuje fotografije i video snimke iz teretane, a ima i veliku podršku pratilaca kojih ima više od 60.000.

- Treniram svaki dan, ujutru kada decu odvezem u školu, odmah idem na trening. Moji treninzi su intenzivni, ali ja nisam žena za pilates. Ceo život sam fizički aktivna, možda sam za ženski pol malo ekstremna, ali to volim. To je za mene vid relaksacije - rekla je ona svojevremeno za "Blic" i dodala:

- I Darko i ja smo u sportu od malih nogu. Na telu imam mnogo tetovaža. Volim ih, i da sam muško, imala bih ih još više. Svaka tetovaža je deo nekog segmenta našeg života. Sve su vezane za decu i za Darka. Najdraža su mi mala stopala naše ćerke Lare, otisak koji sam dobila odmah nakon porođaja u Americi - rekla je Zorana Miličić.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

manara

23.01.2021 12:06

Neverovatno kako plastika i botoks odbijaju, zaista mi je tesko da ne upotrebim neki tezi opis.