Dvejn Vejd
instagram/gabunion
Dvejn Vejd

AP/Nick Wass

Dvejn Vejd, Foto: AP/Nick Wass

Budući član “Kuće slavnih“ Dvejn Vejd odigrao je svoju poslednju sezonu u najjačoj ligi na svetu, a sada uživa u penziji!

Njegova žena i atraktiva glumica Gabrijela Union, otkrila je na pitanje voditelja kako se ovaj legendarni košarkaš nalazi u stvarnom životu.

"On nema predstavu šta se dešava, došao je u NBA veoma mlad a nije imao nikoga, bio je na ivici siromaštva. Nakon penzije ne može da se nađe ni kad uđe u prodavnicu, nikada nije bio u auto perionici, zato je bio i oduševljen kada smo otišli tamo. Nije znao ni koliko košta mleko, mislio je 20 $. Tek sada je saznao da postoje kuponi za hranu!" - rekla je Gabrijela.

PROČITAJE JOŠ:

Aleksandar Saša Đorđević

Marko Metlaš

"Nećemo da idemo u Diznilend, već ću ga odvesti kod veterinara. Imamo pet pasa a nikada ih nije odveo kod veterinara!" - našalila se supruga ovog bivšeg košarkaša!

Dvejn Vejd je igrač sa najviše odigranih utakmica, najviše poena, asistencija i ukradenih lopti u istoriji ekipe Majamija, sa kojom je osvojio tri šampionska prstena (2006, 2012. i 2013. godine).

Bio je peti pik na draftu 2003, prvih 13 NBA sezona proveo je na Floridi, da bi 2016/17 zaigrao za Čikago Bulse, a u prvoj polovini 2017/18 za Klivlend Kavalirse. Potom se u "trejdu" vratio u Majami da bi završio u toj ekipi svoju bogatu karijeru!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Clean ??? @lasfinesttv premiere with my hot date @dwyanewade

A post shared by Gabrielle Union-Wade (@gabunion) on May 10, 2019 at 7:07pm PDT