Milan Tomić
Alo/M.Metlaš
Milan Tomić

Alo/Vladimir Marković

Milan Tomić, Foto: Alo/Vladimir Marković

Grčki mediji preneli su da Olimpijakos od sledećeg leta želi da dovede trenera Crvene zvezde Milana Tomića, koji je odmah reagovao i demantovao takvu mogućnost u ovom trenutku.

PROČITAJTE JOŠ:

Tomić je poručio da je maksimalno fokusiran na obaveze u Zvezdi i da nema nema nameru da se bavi spekulacijama i "novinarskim glasinama".

Milan Tomić

Alo!/M. Metlaš

Milan Tomić, Foto: Alo!/M. Metlaš

"Trener sam Crvene zvezde, maksimalno fokusiran i okrenut narednim obavezama i utakmici Evrolige protiv Fenerbačea, koja nas očekuje već za dva dana. Zato bih iskoristio ovu priliku da pozovem sve naše navijace da dodu u velikom broju u "Arenu" i podrže nas u važnoj utakmici za Crvenu zvezdu" rekao je Tomić za klupski sajt.

Mihajlovićeva ćerka surovo iskrena posle onoga što se dogodilo u nedelju, ovoliko emocije je teško podneti...

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 07.10.2019. 22:42 - 07.10.2019. 22:56 Nije ostala ravnodušna. Viktorija Mihajlović, Foto: Instagram/vickymiha Viktorija MIhajlović, jedna od dve ćerke srpskog trenera Siniše Mihajlovića, oglasila se posle Sinišine utakmice sa ekipom Lacija. Mihajlovićeva Bolonja odigrala je 2:2 sa ekipom Lacija, a na klupi je posle duže pauze bio srpski stručnjak.

Grčki "Sport24" naveo je da Tomić, bivši košarkaš i pomoćni trener Olimpijakosa, želja atinskog velikana za rešenje na klupi narednog leta, nakon što je nedavno otkaz dobio Dejvid Blat i kao privremeno rešenje postavljen pomoćnik Kestutis Kemzura.

BONUS VIDEO:

Andrea Trinkijeri na konferenciji za novinare pred utakmicu protiv Tofaša!