Ognjen Kuzmić
Blic/Marko Metlaš
Ognjen Kuzmić

Alo/Marko Metlaš

Ognjen Kuzmić, Foto: Alo/Marko Metlaš

* Kuzmić se i dalje nalazi u šok sobi Urgentnog centra u Beogradu

* Ognjen je u nedelju primljen u bolnicu u teškom stanju

* U ponedeljak u ranim jutarnjim časovima Ognjen Kuzmić je ponovo detaljno pregledan od strane lekarskog tima, urađen mu je skener glave i rendgen pluća, koji su pokazali da nakon 24 časa nema dodatnih komplikacija u povredama glave

 

KK Crvena zvezda mts je obavestila javnost da je zdravstveno stanje Ognjena Kuzmića stabilno, ali i dalje vrlo ozbiljno.

Kuzmić se i dalje nalazi u šok sobi Urgentnog centra u Beogradu, ali su nakon početna 24 sata, prvi znaci ohrabrujući.

O košarkašu Crvene zvezde koji je i dalje u indukovanoj komi, od prijema u nedelju brine izuzetan lekarski tim u Urgentnom centru, i KK Crvena zvezda im se zahvalila na svemu što čine za Ognjena od trenutka kada je primljen u nedelju u bolnicu u teškom stanju.

Ognjen kuzmić

instagram

Ognjen kuzmić , Foto: instagram

U ponedeljak u ranim jutarnjim časovima Ognjen Kuzmić je ponovo detaljno pregledan od strane lekarskog tima, urađen mu je skener glave i rendgen pluća, koji su pokazali da nakon 24 časa nema dodatnih komplikacija u povredama glave, kao i da mu se postepeno vraća plućna funkcija.

PROČITAJTE JOŠ:

KK Crvena zvezda mts je poručila da shvatajući veliki interes javnosti i brigu svih dobrih ljudi, nastaviće da izveštava o zdravstvenom stanju Ognjena Kuzmića u skladu sa informacijama koje dobija od doktora Urgentnog centra.

BONUS VIDEO:

Sonja Petrović u redakciji Alo