Saša Obradović
Alo/Marko Metlaš
Saša Obradović

Alo/Marko Metlaš

Saša Obradović, Foto: Alo/Marko Metlaš

Prpuštena je ogromna šansa da se napravi džinovski korak ka TOP 8 fazi. Crvena zvezda nije uspela da savlada Efes iako su gosti bili bez čak četiri standardna prvotimca. Za razliku od meča protiv CSKA, kad su igrači Zvezde umeli da iskoriste činjenicu da su Armejci bili drastično oslabljeni neigranjem Strelnieksa, Bolomboja i Milutinova, ovog puta su izabranici Saše Obradovića potpuno podbacili. Svetsan je toga i trener Zvezde. 

Da li će Zvezda stići do TOP 8 faze?

 

- Posle toliko teških utakmica i gustog rasporeda nije bilo lako odigrati sve mečeve u visokom ritmu. Igrali smo u skraćenoj rotaciji protiv jednog od najboljih timova Evrolige. U takvim okolnostima, nismo mogli da odgovorimo energijom na igru Efesa. Falilo je Efesu dosta kvalitetnih igrača, ali videli ste da je to ekipa koja ima kvalitet i bez Micića, Bobue, Danstona i Plajsa. Oni su izneli veliku energiju u ovoj utakmici, a mi smo dosta patili u tom aspektu. Nismo imali dovoljno vremena da se taktički spremimo za meč s Efesom, više smo se oporavljali od derbija. Videli ste u više manjih situacija razliku u kvalitetu između nas i njih - izjavio je Obradović.

Nastavio je u dahu...

- Ne bih previše voleo da tražim izgovore, to nam je – što nam je. Sa Holom i O’Brajantom bismo mogli da držimo energetski ovu utakmicu. Dobra je vest što oni nisu teže povređeni i što u narednih sedam dana možemo da se spremimo, regenerišemo, što možemo da radimo na timskoj hemiji. Moraćemo da porazgovaramo o nekim stvarima, da vidimo zajedno šta smo mogli bolje da uradimo u prethodnom periodu, da poradimo na tome da ispravimo neke stvari. Imaćemo sada više vremena da radimo na treninzima, što je jako važno. Nadam se boljem periodu za nas- zaključio je Obradović.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Marko

27.11.2020 00:17

MEC JE PRODAN NEMOJTE VISE NERVIRATI JAVNOST,DANAS LJUDI NISU NEPISMENI DA NEVIDE STO SE RADI U SPORTU..