Željko Obradović
ALO Foto: Marko Metlas
Željko Obradović

ALO Foto: Marko Metlas

Željko Obradović, Foto: ALO Foto: Marko Metlas

Izabranici trenera Milana Tomića svesni su šta ih očekuje ali veruju da uz veliku podršku sa tribina mogu da stignu do trijumfa.

PROČITAJTE JOŠ:

 

U svakom slučaju, očekuje nas veliki spektakl, a trener turske ekipe, naš trofejni stručnjak Željko Obradović kaže da očekuje izuzetnu atmosferu.

"Igraćemo pred sjajnom atmosferom u Beogradu protiv tima koji je napravio mnogo promena u odnosu na prošlu sezonu. Imaju veliki kvalitet, bez sumnje. Boriće se za prolazak u TOP8, što znači da moramo da odigramo dobru utakmicu i budemo spremni za to", rekao je Obradović za sajt Evrolige.

Crvena zvezda je u meču prvog kola poražena u Atini od Panatinaikosa sa 87:82, dok je Fenerbahče izgubio u Madridu od Reala sa 81:77.

Čudna situacija za Kalinića, u Beogradu naleteo na bivšeg selektora!

AUTOR: Blicsport/ S.I. DATUM I VREME: 10.10.2019. 08:51 - 10.10.2019. 08:57 Došao zbog Zvezde, a naleteo na njega. Nikola Kalinić, Foto: ALO Foto: Marko Metlas Košarkaši Fenerbahčea u sredu su doputovali u Beograd gde će dan kasnije igrati protiv Crvene zvezde u drugoj rundi Evrolige. Mnoštvo poznatih lica, nakoliko bivših igrača srpskih "večitih rivala".

I jedan i drugi tim će pokušati da zabeleže prvu pobedu, a košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac kaže da navijači mogu mnogo da pomognu.

BONUS VIDEO:

Fudbalerima Crvene zvezde zabranjen ulaz na Kosovo