Milan Tomić
Alo!/M. Metlaš
Milan Tomić

Alo!/M. Metlaš

Milan Tomić, Foto: Alo!/M. Metlaš

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić govorio je o utiscima posle pobede nad Partizanom u prvom meču finalne serije KLS-a.

Crvena zvezda povela je sa 1-0 protiv Partizana, pošto je u ponedeljak pobedila sa 98:94.

"Uvek je najteža prva utakmica. Imali smo pritisak. Odigrali smo napadački kvalitetno, pogodili smo šuteve za tri poena i neki kontranapad. Finala ne mogu da se igraju na 100 poena. To sam rekao igračima. Ne smemo da dopustimo Partizanu da ubaci 94", rekao je Tomić novinarima posle utakmice.

PROČITAJTE JOŠ:

Andrea Trinkijeri

twitter/PartizanBC

Loša defanzivna rola njegovih igrača dozvolila je protivniku da se približi!

"Imali smo kontrolu 35 minuta, ali ne možemo da igramo na fizičku snagu. Partizan je pogađao, imali su čak 26 poena u tranziciji. Čestitam igračima i publici koja nas je bodrila. Moramo mnogo bolje da igramo kako bismo pobedili Partizan u sredu. Što se tiče gledanja utakmice, bila je odlična. Ipak, ja ne gledam utakmicu, ja je vodim. Voleo bih da smo odigrali bolju odbranu. Nismo nikada mogli da se odvojimo. Imali smo 10 poena razlike, ali tada mora da se zapne u odbrani i da se napravi ta ključna razlika. Dajemo, pa primamo. To je kocka", kazao je Tomić.

Pritisak se preneo na Partizan!

"Sudije nikada nisam pominjao, neću ni sada. Ako oni imaju komentar to je njihov problem. Ja sam video da je utakmica prošla u normalnim uslovima. Igrali smo i pred njihovim navijačima, pa smo videli kako mi je sako izgledao", rekao je Tomić.

Druga utakmica igra se u sredu od 19 časova a domaćin će biti Partizan.

Serija se igra na tri pobede, a Zvezda brani titulu.