Nikola Jokić
Mega Soccerbet/Ilustracija
Nikola Jokić

Mega Soccerbet/Ilustracija

Nikola Jokić, Foto: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov/Ilustracija

Srpski košarkaš Nikola Jokić (25) ovogodišnji odmor od naporne sezone iskoristio je na pravi način. Istina, nije bilo letovanja zbog nešto drugačije sezone u NBA ligi usled pandemije korona virusa, ali zato se mladi momak iz Sombar ozbiljno ponovio u materijalnom smislu. Pored toga stao je i na "ludi kamen".

Šta kažete za Nikolin novi sat?

 

Tako je, ustvari, sve i počelo. Pre mesec dana Nikola se venčao sa svojom dugogodišnjom devojkom Natalijom Mašćenić i uplovio u bračne vode. Srednjoškolsku ljubav visoki centar je odveo pred oltar nakon sedam godina veze i napravio veliki korak u životu.

Kao što izreka kaže: "Vreme je novac", a kako Jokić ne želi da gubi ni jedno ni drugo, odlučio je da sebi podari prilično lep i zanimljiv ručni sat. U pitanju je Hublot Big Bang Unico koji košta 30.000 evra, pa je jasno da srpski as nije mnogo mario kada su u pitanju nule.

Čini se da je Jokić odlično proveo svoj odmor. Nakon svadbe, sata i automobila, možda je sada na redu neka nekretnina, recimo stan ili kuća u Sjedinjenim Američkim Državama? Nema sumnje da Nikola zna dobro šta radi i da se trudi da postepeno pravi velike korake u životu. Nadamo se da će tako i nastaviti. Ko zna možda uskoro podari familiji Jokić novog člana. Do tada, čeka ga spremanje za narednu sezonu u NBA ligi koja počinje poslednje nedelje decembra, a Denver Nagetsi žele da naprave korak dalje u odnosu na prethodnu i pokušaju da se domognu borbe za titulu.

NBA liga mu odala priznanje

Najjače košarkaško takmičenje na svetu odalo je priznanje Nikoli Jokiću proglasivši ga jednim od najboljih igrača koji su se u 21. veku pojavili na draftu.

- Slučaj Jokića pokazuje vizionarsku sposobnost Nagetsa da identifikuju i razviju talenat. Nikola se od intrigantnog projekta transformisao u verovatno najboljeg centra, iako bio je tek 41. pik na draftu 2014. Jokićev učinak u nastavku NBA sezone 2019/20. u Orlandu pokazao je Nikolinu izvanrednu sposobnost da podigne igru na najviši nivo kada je to potrebno - navodi se na sajtu NBA lige.

PROČITAJTE JOŠ: