Krešimir Novosel
youtube/ ABA liga j.t.d.
Krešimir Novosel

youtube/ ABA liga j.t.d.

Krešimir Novosel, Foto: youtube/ ABA liga j.t.d.

"Majstorica" između Crvene zvezde i Budućnosti je završena ali izgleda da se van terena i dalje vodi žestoka bitka koja će se teško zaustaviti u narednom periodu.

PROČITAJTE JOŠ:

LEGENDARNI RONI! Dok ga je amater razbijao, on odlučio da zadrema malo! (FOTO + VIDEO)

NAPUŠTA POTONULI BROD! Mitrović je dobio ponudu koja se ne odbija!

ON ČINI TENIS ZABAVNIJIM! Potezi ovog brke bi oduševili Đokovića, Federera i ostale legende! (VIDEO)

 

Direktor regionalnog takmičenja, Krešimir Novosel, govorio je o dešavanjima tokom cele serije, a posebno na petoj utakmici u Beogradu.

"Ovo što se dogodilo u Beogradu samo je nastavak onoga što smo gledali u Podgorici. Tu je u pozadini mnogo više stvari koje su eskalirale na tribini. Obezbeđenje nije odradilo svoj posao, parket je sveto tlo na kom nema mesta za navijače" - rekao je Novosel za "Jutarnji list".

Iz Podgorice su se oglasili saopštenjem u kome traže da se poništi kompletna finalna serija, a tvrde i da su navijači koji su pre početka meča nasrnuli na igrače Budućnosti, i udarili nekoga od njih.

"Čuli smo to, rekli su nam iz Budućnosti, ali nisam video, niti se na snimcima to može detektovati. Kad se Budućnost povukla u svlačionicu, dogovarali smo se predsednik Dodik, Čabarkapa i ja, zajedno sa sudijama, da se utakmica nastavi. Dogovor je bio da se utakmica prekine ako se ponovo i najmanji incident. Obe ekipe su to čule, sudije su procenile da su stvoreni uslovi da se igra, postupili smo prema pravilima" - poručio je Novosel.