Saša Obradović
Twitter.com/KK Crvena zvezda
Saša Obradović

Twitter.com/KK Crvena zvezda

Saša Obradović, Foto: Twitter.com/KK Crvena zvezda

U prvom poluvremenu bili su veoma čvrsti u odbrani i precizni u napadu, a onda su dodali gas na polovini Španaca i u jednom trenutku razlika se "popela" na 20 poena (81:61).

"Odigrali smo jaku odbranu, samo je problem bio njihov napadački skok koji smo u međuvremenu rešili. Svih 40 minuta imali smo kontrolu. Izdominirali smo u svim segmentima, možda smo na kraju samo dali šuteve Gidraitisu koji je najbolji šuter i to ne bi trebalo da se događa. Pohvalio bih doprinos cele ekipe, svako ko je ušao sa klupe dao je određeni doprinos i zato je takva slika bila na kraju".

Obradović je i tokom poslednje četvrtine nervozno reagovao, ali je poručio svakako ne može da bude nezadovoljan. Pohvalio je i svoju bekovsku liniju, u kojoj je Džordan Lojd ubacio čak 30 poena.

"U prvoj utakmici (protiv Fenerbahčea) nismo bili strpljivi i hteli smo da odmah rešavamo stvari. Za to obično budeš kažnjen. Nadam se da smo iz ove utakmice naučili kako da igramo".

Pred crveno-belima je sada gostovanje Borcu u Čačku u nedelju.

"Bitno je da imamo svakog igrača uključenog. Čačak je utakmica koja je vrlo opasna, videli ste kako su igrali protiv Partizana, a opet potrebno je da se rasporede minuti da bismo igrali u kontinuitetu i pobeđivali u kontinuitetu"

"Zavisi od pregleda kad će da se priključi. S obzirom na to da smo sarađivali, međusobno se odlično poznajemo. Što se tiče našeg privatnog odnosa, ostao je dobar i sve vreme se čujemo, za njega neće biti problem što se tiče sistema i filozofije igre koju ja volim. On to razume, nešto može, nešto ne može, ali znamo njegove kvalitete i probaćemo da ga iskoristimo najbolje".

Zvezdu sledeće nedelje očekuje dupli program Evrolige - duel protiv Žalgirisa u utorak u "Pioniru", pa gostovanje Asvelu.

PROČITAJTE JOŠ: