Milica Dabović
instagram
Milica Dabović

instagram

Milica Dabović, Foto: instagram

Bivši kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije Milica Dabović na svom Instagramu nastavila je sa prozivkama na račun selektorke Srbije Marine Maljković, a čini se da je u svojoj izjavi otišla korak dalje.  

Mi vam njeno saopštenje koje je objavila na svom Instagram nalogu prenosimo u celosti.

"Izgleda da je neslana šala prirode pomalo izgubila kompas jer je po prvi put pročitala nešto negativno o sebi. Pa kao što vidim izgleda da na svakih 6 sati uz lekić za smirenje i čašicu alkohola pošalje po jedan naručen tekstić najpoganijoj dnevnoj, pa novinom je ipak ne mozemo nazvati. Pominjati dete koje svakako odrasta uz ljubav oba roditelja i obe porodice u naslovu to razumem obzirom da dotična u životu teško da će imati sposobnosti i prilike da se brine i o kanarincu ili zlatnoj ribici." - započela je svoj poduži tekst Milica.

PROČITAJTE JOŠ:

Tobajas Heris i Boban Marjanović

AP/Ringo Hw Chiu

Milica Dabović ističe kako je pravda spora ali dostižna, a da o njoj govore uspesi medalje i rezulati na svim kontinentima: 

"Dalje pise "nasilan muškarac" pravi muškarac nikada neće biti nasilan prema ženi a dotični je pravosnažno osuđen za nasilje tako da to svakako nije moja sramota već tvoja da tako pisete u zemlji gde je sve vise žrtvi koje ovim samo obeshrabrujete. Ali kako bi ti to prepoznala kada si i sama nasilnik o čemu će se tek čitati. Svaka porodica ima problema samo što je naša pod lupom javnosti. Pravda je spora ali dostižna i istina ce se saznati o nevinosti moga brata. O meni,ocu,majci i sestri govore medalje,uspesi,rezultati i prijatelji na svim kontinentima." - napisala je na svom Instagram nalogu Milica Dabović, potom je nastavila još jače sa uvredama:

"Od ponedeljka ćemo videti da li je njenoj devojci Dubljevićki naš Savez platio boravak na Zlatiboru za vreme priprema naše reprezentacije ili Marina kao svako muško u vezi. A imaće šta da se pročita o nečemu što bi nazvala "Prokletom" za žensku košarku, nikako pokretom, jer dotična svako od pokreta ima gracioznost nilskog konja iz Diznijevog crtanog filma."

PROČITAJTE JOŠ:

Maljković, Dabović

Youtube/ RTS Tako stoje stvari

Za kraj napominje da je ovo samo početak i da će na kraju istina pobediti:

"Da li je bio pravi trenutak? JESTE! Jer što se pre počne sa lečenjem veće su šanse za ozdravljenje. A ovo je samo početak istine o najvećoj šarenoj laži ženske košarke. Voli vas Mili koja će istinom pobediti!" - stoji na kraju teksta.

Komentari (1)

Zoran

04.07.2019 11:26

Sujeta je cudo. Uostalom vecina nas Srba je takvo. Svaka cast izuzecima ima ih ali malo.