Efes
EPA
Efes

EPA

Efes, Foto: EPA

Košarkaši Ergina Atamana nisu igrali u najjačem sastavu danas, izostao je i Vasilije Micić, Larkin je igrao svega 14 minuta.

Najefikasniji u redovima Afjona je bio Kruz sa 22 poena i 9 asistencija, Leisner je dodao 20 poena. Kod Efesa Džanan Musa 18 poena, Šanli 13.

Fenerbahče je konačno ušao u seriju koliko-toliko dobrih rezultata i u Evroligi, pa i u nacionalnom šampionatu. Ekipa Igora Kokoškova je večeras slavila u derbiju tamošnjeg prvenstva protiv Turk Telekoma rezultatom 99:77, a ovaj duel obeležila je dobra igra Džonija O’Brajanta za ekipu gostiju.

On se pokazao sasvim solidno, pošto je bivši igrač Crvene zvezde uspeo da postigne čak 14 poena protiv Evroligaša, a uz to je imao dve uhvaćene lopte, kao i tri asistencije. 

U Turskoj se danas istakao Vladimir Štimac, koji je u porazu Bahčešehira od Burse (67:64), zabeležio dabl-dabl učinak od 18 poena i 15 skokova, a uz to je imao i četiri asistencije. Međutim, kao što smo pomenuli, teren je napustio pognute glave zbog neuspeha svog tima. Stefan Birčević je dodao šest poena i pet skokova za istu ekipu.

PROČITAJTE JOŠ: