Klark
Printscreen Twitter / Eurohoops.
Klark, Foto: Printscreen Twitter / Eurohoops.

* Učinak Klarka u Evroligi za prethodnu sezonu 6,8 poena i 4,3 skoka i 6,9 poena i 3,9 skokova u ABA ligi

* Bamberg i Klark su se rastali posle obostranog dogovora

* Koti Klark se pominjao kao moguće pojačanje Partizana ovog leta

Danilović je poleteo, a sa njim i cela naša košarka! Neka se ponovi! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/S.I. DATUM I VREME: 10.08.2019. 17:52 Da osvežimo sećanje ako je neko zaboravio. Danilović i Đorđević, Foto: TANJUG/ TANJA VALIC/ nr * Selekcija Srbije igra prijateljsku utakmicu protiv reprezentacije Litvanije od 21h u Beogradskoj areni * 12. avgusta biće odigran duel dveju selekcija u Litvaniji * Svetsko prvenstvo počinje 31.

Klark je prošle sezone nastupao za Budućnost, a po završetku finala ABA lige, u kom' je Crvena zvezda pobedila, napustio je Podgoricu.

Američki košarkaš Koti Klark ostao je samo dve sedmice u nemačkom Bambergu. Pominjao se Koti Klark kao moguće pojačanje Partizana ovog leta, a na kraju je američki bek završio u Brose Bambergu. Iako je potpisao ugovor pre samo dve sedmice sa nemačkim timom, Klark je sada ponovo slobodan igrač.

Kako je Brose obavestio javnost, klub i Klark su se rastali posle obostranog dogovora. Bamberg sada traži novog igrača na poziciji tri. Apsolutno su nepoznati razlozi koji su doveli do ovakvog epiloga što i jeste najinteresantnije. 

PROČITAJTE JOŠ:

Klark je trebalo da bude veliko pojačanje Budućnosti u prošloj sezoni, ali nije pružao parzije ni blizu onoliko koliko se od njega očekivalo. Prosečan učinak koji je ostvario je 6,9 poena i 3,9 skokova u ABA ligi, a 6,8 poena i 4,3 skoka u Evroligi.

BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića