Nema vremena za mnogo priče!
alo.rs
Dejan Radonjić (Crvena zvezda)
Dejan Radonjić (Crvena zvezda), Foto: KK Crvena zvezda

Novi trener Crvene zvezde Dejan Radonjić i zvanično je preuzeo tim u petak i održao prvi trening sa ekipom koju će voditi u nastavku takmičarske sezone 2020/21.

Ekipa je, takođe, obavila i redovno testiranje na covid-19 u petak, a put na utakmicu 12. kola ABA lige sa Igokeom u Laktašima planiran je za subotu u prepodnevnim časovima.

Na prvom treningu po povratku na klupu crveno-belih Dejan Radonjić imao je na raspolaganju skoro sve igrače, uključujući i Lendrija Noka.

Džordan Lojd se u kućnoj izolaciji oporavlja od virusa Covid-19.

U prvoj izjavi kao novog-starog trenera Crvene zvezde Dejan Radonjić je istakao veliko zadovoljstvo povratkom na klupu crveno-belih:

- Veliko mi je zadovoljstvo i radujem se povratku u Crvenu zvezdu. Nema vremena za mnogo priče, idemo odmah u salu da radimo i treniramo. Imamo samo jedan dan do sledeće utakmice u ABA ligi i maksimalno smo okrenuti ka Igokei i nedeljnom duelu u Laktašima - rekao je Radonjić.

Crveno-beli će do puta u Laktaše odraditi još jedan trening u hali „Aleksandar Nikolić“, a nakon zajedničkog ručka u subotu autobusom putuju u Laktaše na meč sa Igokeom, koji se igra u nedelju od 17 časova.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: