Janis Adetokunbo Lebron Džejms
AP Morry Gash
Janis Adetokunbo Lebron Džejms

AP Morry Gash

Janis Adetokunbo Lebron Džejms, Foto: AP Morry Gash

 

Adetokumbo kaže da vreme provodi sa porodicom, da kuva i čisti, kao i da vežba koliko može.

"Nemam pristup koševima. Veliki broj igrača u NBA ligi ima košarkaške terene u kući ili dvorište, ali ja nemam. Radim samo vežbe, vozim sobni bicikl, trčim na traci, dižem tegove, ali košarku ne igram", rekao je Adetokumbo.

Baksi trenutno imaju skor 53-12, a u toj franšizi trenutno funkcionišu kao da će se sezona nastaviti. Igrači tako komuniciraju preko grupnog četa, a svi su od kondicionog trenera dobili program koji moraju da prate.

"Dobili smo vežbe koje možemo da odradimo od kuće, a takođe dobijamo i hranu. Klub ima posebnu firmu za ketering koja dostavlja hranu za nas, ali i naše porodice. Kod svojih kuća smo, radimo vežbe, staramo se o svojim telima na taj način", istakao je grčki košarkaš.

Iako se još ne zna kada bi sezona mogla da se nastavi, ako se to uopšte desi, Adetokumbo veruje da će biti doneta najbolja odluka, a on će svakako za to vreme održavati formi.

"Lepo je provoditi vreme sa porodicom, ne dobijam mnogo prilika za to tokom sezone, ali znam da svima nedostaje košarka. Svima u timu to nedostaje", rekao je Adetokumbo.