Marko Gudurić
AP Brandon Dill
Marko Gudurić

AP Brandon Dill

Marko Gudurić, Foto: AP Brandon Dill

Srpski košarkaš je za 17 minuta provedenih na terenu upisao četiri poena i jedan skok, a povod za kritike na njegov račun bili su problemi da sačuva Erika Gordona, tri izgubljene lopte i loš šut iz igre.

Pročitajte još:

Posebnan gnev navijača Gudurić je izazvao tehničkom greškom koju je dobio tokom treće četvrtine i to u napadu, aupravo tad je Hjuston stekao osetnu razliku.

Bledo izdanje rukija u NBA ligi bilo je povod da upravo on bude žrtveno jagnje. Navijači su osuli salvu kritika na Gudurićev račun od konkretnih poput toga da nije odigro dobro i da je imao problema da sačuva Gordona, do manje objektivnih poput toga da je i u Srbiji uglavom bio igrač koji je sedeo na klupi i da je njegov uticaj na igru bio - nula!

Bivši reprezentativac Španije završio igračku karijeru, ali ostaje u košarci

AUTOR: Alo.rs/F.R. DATUM I VREME: 04.11.2019. 15:50 Hoze Kalderon (38) više neće kročiti na košarkaške parkete. Hoze Kalderon, Foto: Printscreen/Youtube Jedan od neizostavnih članova najtrofenije generacije "crvene furije" objavio je da je njegovoj košarkaškoj karijeri doošao kraj. Zajedno sa Pauom Gasolom, Huan Karlosom Navarom, Felipeom Rejesom i Raulom Lopezom činio je osnovu nacionalnog tima koji je došao do svetske titule 2006.

NBA rezultati:

Vašington - Detroit 115:99

Bruklin - Nju Orleans 135:125

Memfis - Hjuston 100:107

Minesota - Milvoki 106:134

Finiks - Filadelfija 114:109

Golden Stejt - Portland 127:118

Bonus video: Aleksandar Lutovac: Ostvario sam dečački san, možemo još mnogo da postignemo