Kendal Džener
EPA
Kendal Džener

EPA

Kendal Džener, Foto: EPA

Kad god manekenka Kendal Džener dođe u dvoranu Siksersa, tim njenog dečka Bena Simonsa izgubi. U nekoliko navrata se dešavalo da Ben beleži uspon u karijeri, da razbija pod koševima, sve dok se njegova draga ne pojavi na tribinama.

Ova čudna pojava brzo je uočena, pa su fanovi kluba iz Pensilvanije odlučili da stvar preuzmu u svoje ruke. Oni su na internetu pokrenuli peticiju da zvaničnici ovoj lepotici zabrane dolazak na mečeve Filadelfije. Do juče, tu ideju je podržalo čak 10.000 ljudi!?

"Dženerova je bila u prvom redu kada su Siksersi izgubili od najgoreg tima lige, Klivlend Kavalirsa. Mi kao navijači ne možemo da sedimo i gledamo kako ona uništava sezonu koja bi mogla da bude zaista posebna. Moramo nešto da preduzmemo. Nije slučajnost što su Siksersi, koji su na domaćem terenu sezonu započeli sa 10-0, izgubili prvi put kada se ona pojavila", navodi se u peticiji.

Kendal Džener

EPA

Kendal na Benovom meču sedi u prvom redu, Foto: EPA

Ovo nije prvi put da je neka od članica klana Kardašijan optužena kao direktni krivac za sportske neuspehe svog partnera. To se dešavalo i Kim i Kloi kada su bile u vezi sa sportistima.

Kendal i Ben su u vezi više od godinu dana, pa im mnogi prognoziraju brak. Kažu da će Ben radije promeniti klub nego partnerku.