Nataša Kovačević
instagram.com/nacika7/
Nataša Kovačević

instagram.com/nacika7/

Nataša Kovačević , Foto: instagram.com/nacika7/

Njena karijera prerano je prekinuta, ali joj je drago što mladim ljudima pruža motivaciju u teškim trenucima.

U njegovoj zemlji su zaboravili na njega, a sada tamošnji mediji bruje o Zvezdi i njenom mađioničaru! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 24.08.2019. 16:01 Smatraju da su prerana poređenja sa slavnim Argentincom uticala na njega! Marko Marin, Foto: Crvena zvezda * Iz Verderera je prešao u Čelsi za koje je odigrao šest utakmica * Uglavnom je igrao na pozajmicama Anderleht, Sevilja, Fiorentina, Trabzonspor * Pored tih klubova nastupao je i za Borusiju Menhengladbah, Olimpijaks i Zvezdu Kapiten Crvene zvezde je naterao medije iz Nemačke da opet pišu o njemu!

Uspešnu košarkašku karijeru Nataše Kovačević prerano je prekinula teška saobraćajna nezgoda koju je doživela pre šest godina. Nezgoda se dogodila u Mađarskoj, a Nataši je amputirana noga do kolena.

U okviru akcije Crvenog krsta Srbije, koja ima za cilj podizanje svesti dobrovljnog davanja krvi, "Crveni krst - crveni tepih" Nataši Kovačević uručena je zahvalnica za doprinos ovoj akciji, a u razgovoru sa ekipom portala Pink.rs, Nataša je rekla da joj je veliko zadovoljstvo što je učestvovala u svemu tome.

Veliko mi je zadovoljstvo što sam danas ovde i još veće mi je zadovoljstvo što sam imala priliku da učestvujem u jednoj ovakvoj akciji. Dobili smo povratnu informaciju da je akcija bila uspešna, tako da smo ljudima podigli svest koliko je važno da daju krv. Misija je bila uspešna, tako da sam presrećna - rekla je Nataša.

Dea Đurđević

e-stock agency

Dea Đurđević, Foto: e-stock agency

Nataša se nedavno vratila iz Egipta gde je sa prijateljima bila na odmoru. Tamo je prvi put jahala kamile i plivala sa delfinima, što joj je pomoglo da se dodatno odmori nakon naporne godine. Mnogi su njen odmor prokomentarisali rečima da je Kovačevićeva poslala svima snažnu poruku sa ovog letovanja.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Pure happiness?

A post shared by Natasa Kovacevic (@nacika7) on Jul 24, 2019 at 3:34am PDT

Drago mi je ako uspem da svojim primerom podignem svest ljudi da svi mi imamo teške trenutke u životu, ali da smo dovoljno jaki da to prebrodimo. Ne bi nam Bog dao da nosimo sve te terete da ne možemo da ih iznesemo. Ja živim normalan život, trudim se da normalno živim i u tome uspevam. Ako to daje motivaciju, pogotovu mladim ljudima koji se suočavaju sa nekim težim problemima, povredama i životnim situacijama, onda moja misija ima dupli karakter - izjavila je Kovačevićeva za Pink.rs.

Jedva čekaju Evroligu i paklenu atmosferu "Delija", a ON će nositi dres sa brojem 1! (FOTO)

AUTOR: Tanjug/V.Ž. DATUM I VREME: 23.08.2019. 16:13 - 23.08.2019. 16:36 Derik Braun istako je da je veoma sreća što je došao u klub koji ima veliku tradiciju Promocija novih košarkaša Crvene zvezde, Foto: Alo!

Voditeljka TV Pink Dea Đurđević, u februaru ove godine imala je tešku saobraćajnu nezgodu, od koje se uspešno oporavlja. Naša koleginica tada je imala veliku povredu ruke, a Nataša je ovom prilikom uporedila situacije u kojoj su se našle Dea i ona.

Iskreno, svaki put kada čujete neku tako strašnu vest osećate se jako loše. Ja se sećam da sam joj u tim trenucima poslala poruku da ostane jaka. Ali eto, vidite. Ona je svojim primerom pokazala koliko je hrabra, koliko je svaki čovek u stanju da iznese te teške trenutke na najbolji mogući način. Ona je to uradila. Počela je i da radi nedavno. Tako da je jedan pravi borac i svaka joj čast na tome! Ovim putem želim da joj čestitam na hrabrosti, na način na koji je iznela celu tu bitku... Svaka joj čast što je uspela, što je ostala pozitivna, vesela, što je nastavila da radi i nastavila da živi normalan život - govorila je Nataša.

PROČITAJTE JOŠ:

Nezgoda u kojoj je Nataša ostala bez noge dogodila se u septembru 2013. godine, a uskoro će biti navršeno punih šest godina. Kovačevićeva je ekipi portala Pink.rs otkrila i da je bila na mestu nezgode nakon svega.

Jesam, išla sam par puta na to mesto. Prvi put sam imala povod, a to je snimanje dokumentarnog filma, koji će se zvati 'Skok' i koji je sada gotov i od jeseni će biti na festivalima. Taj film prati moj povratak na parket, ali i isto tako prijateljstvo košarkaških federacija Srbije i Francuske kroz istoriju. Snimanje je bio povod da dođem na to mesto. Bile su pomešane emocije, moram da priznam. Imala sam neverovatnu podršku porodice, prijatelja... - rekla nam je Kovačevićeva.

BONUS VIDEO: 

Alo! U Bernu - Provokacija švajcarskog novinara i šmekerski odgovor trenera Zvezde!