Milan Kalinić
Alo Vladimir Markovic

- Ako sam ja nasilnik zašto niko na mene nije skočio, već su svi skočili na Dalibora, držali ga i udaljili iz sale. Niko iz obezbeđenja meni nije ništa rekao. Mojim delovanjem kad sam ga odvukao od Marka, nasilje se zaustavilo. Tek kad su mediji o ovome počeli da izveštavaju označen sam kao krivac. Jedini nasilnik je bio Dalibor i on je priznao krivicu. Posle dva dana me pozvao telefonom i rekao: "Milane izvini, ne znam šta mi je bilo, bio sam nervozan, žao mi je što ti se ovo dešava - rekao je tada Kalinić.

Ostaje da se vidi kakva će biti kazna za ovaj incident i šta čeka poznatog glumca...

Bonus video:

Komentari (2)

vuk

17.02.2021 12:53

Molim vas, ovu bedu zatvorite najmanje 12 meseci, najmanje, to je bruka od čoveka. Nekada sam ga cenio u poštovao, kada je bio *normalan*!

milovan

18.02.2021 13:47

Pa ovo je smejurija od suda.Koliko traju ta sudjenja.?? A kada ce doticni na robiju sto je na pravdi boga poubijao one Madjare sa svojim dzipom. Ni to jos nije gotovo. Sram vas bilo sve iz pravosudja i tuzilastva.Cim otezete,znaci uzimate pare.!! Kako ste onog vozaca osudili brzo.Sve bilo gotovo za 8 meseci.Ali sofer nema pare za davanje pa ste radili ubrzano.Onog sofera sto je udario voz dole negde kod Nisa.