Rade Zagorac
Alo Marko Metlas
Rade Zagorac

Alo Marko Metlas

Rade Zagorac, Foto: Alo Marko Metlas

Izabranici Andree Trinkijerija održali su maksimalan učinak posle četiri kola pa ne čudi osmeh na licu Ognjena Jaramaza.

"Još jedna ogromna pobeda je iza nas, vrlo važna jer je Lokomotiva ekipa koju svi svrstavaju među favorite za osvajanje Evrokupa. Trijumf će značajno uticati na naše samopouzdanje. Atmosfera je bila sjajna, prvi put smo igrali u Pioniru ove sezone. Nadam se da će biti još neka utakmica u ovoj hali iako je i u Areni lep ambijent", rekao je Jaramaz.

Pročitajte još:

Košarkkaš crno-belih posebno je zadovoljan sjajnom igrom Partizana u završnici utakmice.

"Imali smo situaciju u poslednjoj četvrtini kad smo se odvojili na 7-8 poena razlike, ali se rival vratio. Potom smo ponovo stekli prednost, sjajno priveli utakmicu kraju i stigli do pobede. Dosta igrača je u poslednjoj četvrtini odragilo odličan posao, Tomas, Pejdž, Zagorac, Mozli..."

Na reči saigrača nadovezao se Zagorac.

"Moglo je svašta da se vidi tokom utakmice, ali ono što nas ne izdaje od početka sezone je kontinuitet. Čak i kad vežemo nekoliko napada bez poena odbrana nosi ekipu. Imali smo neverovatnu podršku sa povećanjem kapaciteta sve izgleda još strašnije po protivnika i donosi nam dodatnu motivaciju i impuls",  rekao je Zagorac.

Partizan bije važnu bitku pred punim tribinama, a oni su posebna snaga crno-belih (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.L. - I.Dž. DATUM I VREME: 22.10.2019. 20:50 Košarkaši Partizana dočekali su u krcatoj dvorani "Aleksandar Nikolić" ekipu Lokomotive, a među hiljadama navijača našli su se i fudbaleri crno-belih. Bojan Ostojić i Nemanja Miletić, Foto: Alo.rs/N.

Utiske je za Alo.rs sumirao i Nemanja Gordić čiju izjavu možete pogledati u snimku:

Bonus video: Komešanje navijača Zvezde i Engleza na stadionu Totenhema!