"Grobari" miting
A. Dimitrijević

A. Dimitrijević

, Foto: A. Dimitrijević

U pretposlednjem kolu regionalne, ABA j.t.d. lige, Partizan NIS će u subotu, 9. marta dočekati Igokeu. Utakmica u hali "Aleksandar Nikolić" počinje u 19 časova, dok će ulazi u dvoranu biti otvoreni 60 minuta pre toga. Crno-beli su obezbedili mesto u plej-ofu, a pred meč sa timom iz Republike Srpske, trener crno-belih, Andrea Trinkijeri je izjavio:

- Ostale su dve utakmice do plej-ofa i mi moramo već sada ući u koncentraciju koju te utakmice zahtevaju. Moramo podići nivo naše igre, a da bismo to uradili, moramo obratiti pažnju na svaki, i onaj najsitniji segment, na svaki detalj - rekao je Trinkijeri.

Pročitajte još:

Centar Partizana NIS, Nikola Janković, poručuje:

- Pred nama su još dve utakmice do početka odlučujućih borbi i konačnog raspleta u ligi. Igokea je u prošlom kolu odigrala dobru utakmicu i zabeležila važnu pobedu protiv Mornara. Verujem da će protiv nas igrati rasterećeno i da će nam biti potrebna maksimalna koncentracija kako im ne bi dozvolili da se iz te rasterećenosti raspucaju - rekao je Janković.

Pročitajte još:

Prodaja karata za ovaj susret počeće na dan žena, 8. marta, a svi koji žele da prisustvuju mogu svoje karte da kupe na stadionu Partizana u kancelariji 220 od 10 do 16, ili putem sajta Tiketlaine od 10 do 18 ili da dan utakmice putem istog sajta od 10 do 16, kao i na blagajni hale Aleksandar Nikolić od 16 časova do početka utakmice.

Cene ulaznica za svaki od sektora koji se puštaju u prodaju su:

TRIBINE – 400 rsd (Tribina A je rasprodata)
PARTER – 600 rsd (U prodaji je samo Parter B, Parter 4 je rasprodat)
BELA LOŽA – 2.200 rsd
VIP LOŽA – 2.500 rsd