Nikola Kalinić
AP Photo/Darko Vojinovic
Nikola Kalinić

AP Photo/Darko Vojinovic

Nikola Kalinić, Foto: AP Photo/Darko Vojinovic

Košarkaši Crvene zvezde igraju protiv Fenerbahčea drugo kolo Evrolige, na domaćem terenu (Štark arena), a "Delije" su imale priliku da pozdrave svoje bivše igrače!

Crvena zvezda protiv Obradovića traži prvu evroligašku pobedu ove sezone

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 10.10.2019. 18:35 - 10.10.2019. 18:41 Pratite dešavanja uživo na meču Crvene zvezde i Fenerbahčea Tribine se polako pune, beogradska publika očigledno se uželela evroligaške košarke. Foto: Alo N. Lazić Crvena zvezda u okviru drugog kola Evrolige dočekuje Fenerbahče, a susret u Beogradu oba tima dočekuju sa željom da ostvare prvu ovosezonsku pobedu na najsvetlijoj pozornici.

Prenos pratite na portalu ALO! 

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, za Crvenu zvezdu su igrali Vladimir Štimac i Nikola Kalinić, obojica nisu dobili poziv od selektora Aleksandra Đorđevića za Mundobasket koji je održan u Kini, a sada brane boje turskog Fenerbahčea koji predvodi Želimir Obradović!

Ranije na teren je izašao Vladimir Štimac, a publika ga je dočekala sa aplauzom i ovacijama!

Sa druge strane, Nikola Kalinić je izašao sa svojim saigračima, pa je dobio zvižduke od navijača u areni!

Kada je spiker čitao roster gostujućih navijača, ubrzano je pročitao imena dvojice bivših Zvezdinih igrača, a posle predstavljanje gostiju, usledili su povici "Delija", "Nikola Turčine, napuši se ku*****!"

BONUS VIDEO

Delije zaustavile autobus