Treneri
Promo
Treneri

Promo

Treneri, Foto: Promo

Devetnaesto izdanje jednog od najprestižnijih i najkvalitetnijih trenereskih seminara u svetu, koje od 2001. godine sa velikim uspehom organizuje Udruženje košarkaških trenera Srbije, ove godine imaće samo izmenjenu formu, ali podjednako velik značaj kada je edukacija struke u pitanju.

- Nismo smeli i hteli da dozvolimo da izgubimo kontinuitet u radu i prekinemo tradiciju Klinike koja ima veliki ugled u svetu. Pronašli smo rešenje, obezbedili smo najbolje moguće domaće predavače i odlučili da snimimo predavanja koja ćemo tokom licenciranja za narednu sezonu, koja po regionima kreću od sledećeg vikenda, podeliti svim našim članovima - objašnjava generalni sekretar UKTS Strahinja Vasiljević i dodaje:

Nekadašnji kondicioni trener košarkaške reprezentacije Srbije i profesor na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja Marko Ćosić objasnio je "Metodiku kompleksnog zagrevanja u treningu košarkaša".

Udruženje košarkaških trenera Srbije nije zapostavilo ni izdavaštvo i za sve članove je spremilo veliki poklon. Reč je o knjizi pod nazivom "Vežbe elemenata tehnike u košarci" koja je prevashodno namenjena trenerima mlađih kategorija.

PROČITAJTE JOŠ: