Crvena zvezda - Barselona
EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC
Crvena zvezda - Barselona

EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC

Foto: EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC

Upravo bi energija sa tribina mogla da bude ključna u delikatnom trenutku... Muči se Zvezda od početka sezona, uzdrmana je i odlaskom trenera Milana Tomića, i dugo nije imala lošiji start.

Pročitajte još:

Novi kormilar Andrija Gavrilović, za sada kao prelazno rešenje, bio je sedam godina u stručnom štabu Himkija. Upravo on bi mogao da bude tajni adut crveno-belih za iznenađenje u "Pioniru".

Ako budu nošeni hukom sa tribina, od kojih se vežu ruke protivniku, mogli bi do trijumfa. Dodatni razlog probate 1 i ukupno više poena od zadate granice 161.5, a kvota je 4.50!

Ovo će biti sedmi susret Zvezde i Himkija, a do sada je 3:3 u međusobnim duelima. I umeli su često da budu veoma efikasni, a brojni su imali i izuzetnu važnost.

Ovaj okršaj neće imati taj presudan značaj, ali bi Zvezdi mogao da bude prekretnica posle lošeg početka sezone. Biće to prilika da zvezdaši pozdrave svog bivšeg pleja Stefana Jovića, ali i da publika uživa u partiji istinskog majstora Alekseja Šveda.

Prvi put dobio veliku minutažu, odigrao pola meča, a skor - krompir (VIDEO)

AUTOR: Blicsport/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 30.10.2019. 09:23 Mora bolje. Marko Gudurić, Foto: AP/Darren Abate Marko Gudurić je u svom četvrtom NBA nastupu prvi put dobio veću minutažu, ali je u ubedljivom porazu Memfisa od Los Anđeles Lejkersa sa 120:91 "ostao na nuli".

Konačan odgovor stiže u četvrtak nešto pre 21 časa…

Bonus video: Prva izjava Ognjena Kuzmića!