Vilijam Mozli
KK Partizan
Vilijam Mozli

KK Partizan

Vilijam Mozli, Foto: KK Partizan

Za kratko vreme, Viljam Mozli postao je ljubimac navijača Partizana. Blokade, zakucavanja i atraktivni potezi postali su njegov zaštitni znak.

Kakvi su vam utisci posle tri meseca o Partizanu ?

- Moji utisci za sve ovo vreme su da je sve istinsko, pravo, od navijača do organizacije, ovo je veliki i ozbiljan klub i drago mi je da sam deo ove porodice.

Sa kojim saigračima imate najbolji odnos i najviše se družite?

- Najviše sam sa Rašonom Tomasom, ali se zaista trudim da se družim sa svima, da se držimo na okupu i da zajedno održavamo tu hemiju.

Koliko vam znači što ste postali ljubimac navijača i što na svakoj utakmici skandiraju vaše ime?

- Uzbuđen sam kada navijaju za mene i uvek se trudim da im tada pokažem da mogu i više, da mogu da održim visok nivo forme. Valjda sam takav igrač, pun sam energije i najvažnije je da igrate najbolje što možete i kada vam je dobra i kada je loša utakmica. E, to navijači prepoznaju i zato me vole.

Kako vam se dopada Beograd, a kako vašima, kako i gde provodite slobodno vreme ?

- I ja i moja porodica mnogo volimo Beograd, slabo izlazimo po restoranima, ali zato stalno idemo u bioskop da gledamo filmove, prava smo filmofilska porodica.

Šta očekujete u nastavku sezone?

- Očekujem da ovo bude izuzetno uspešan nastavak sezone. Ja mislim da imamo jedan od najboljih timova i u ABA ligi i u Evrokupu i zato mislim da nastavak ove sezone mora da bude uspešan - kazao je Mozli i poslao poruku navijačima: - Velika zahvalnost navijačima, volim vas, hvala na podršci, nastavite tako, a ja ću nastaviti da radim ono što najbolje umem da doprinesem da osvojimo prvenstvo.