Crvena zvezda - Barselona
ALO!/ N.Lazić
Crvena zvezda - Barselona

ALO!/ N.Lazić

Crvena zvezda - Barselona, Foto: ALO!/ N.Lazić

Crvene zvezda je još uvek još uvek nije pronašla naslednika Milana Tomića. Ekipu je protiv Barselone sasvim solidno vodio Andrija Gavrilovića, ali on je najverovatnije samo prelazno rešenje. Ćavi Paskval, nekadašnji strateg Barselone i Panatinaikosa, prvi je pik za novog trenera crveno - belih, ali on nije jedina opcija pošto se poslednjih dana pominje i nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Juriju Zdovc.

On je letos završio misiju sa Olimpijom, a stvaranjem novog kluba Cedevite Olimpije na klupu Ljubljančana je seo Slaven Rimac. Što se tiče Paskvala, pitanje je koliko je to realno, jer je on takođe na meti Valensije.

PROČITAJTE JOŠ:

Jurij Zdovc je legenda jugoslovenske košarke. Sa plavima je dva puta bio šampion Evrope, ima zalato sa Svetskog prvensta u Argentini 1990. gosnine, kao i srebrnu medalju sa Olimpijskih igara 1988. godine u Seulu. U bogatoj igračkoj karijeri branio je boje Olimpije, Virtusa, Limoža sa kojim je osvojio Evroligu. Sa trenerske klupe predvodio je Split, Iraklis, Bosnu, Olimpiju, Spartak, Gazijentep, AEK, Cedevitu, a radio je i kao selektor reprezentacije Slovenije.

BONUS VIDEO:

Utisci Ognjena Dobrića posle utakmice Crvena zvezda - Barselona!