I? ŠTA SAD KAŽETE? Miško Ražnatović OVAKO odgovorio na pitanje hoće li Jokić igrati na Mondobasketu!

Takođe je istakao “generalno su pozitivne vibracije“, kao i da će se Jokić odazvati pozivu selektora Aleksandra Đorđevića ukoliko se za to stvore i najmanji uslovi.

Nikola Jokić
Nikola Jokić, Foto: AP/Nick Wass

Vlasnik menadžerske agencije Beobasket Miodrag Ražnatović je ponovo govorio o šansama da Nikola Jokić zaigra za reprezentaciju Srbije na Mundobasketu.

Kako prenosi Sportska centrala, Ražnatović je održao predavanje na Ekonomskom fakultetu i rekao da postoji velika mogućnost da centar Denvera ponovo obuče dres Srbije.

“Više puta sam rekao da zaista nismo pričali o tome. Dogovor je bio da sednemo kada se završi sezona, ali njegova sezona traje duže nego što smo mislili“, rekao je Ražnatović.

Miško  Ražnatović
Miško Ražnatović, Foto: Aleksandar Dimitrijević

Takođe je istakao “generalno su pozitivne vibracije“, kao i da će se Jokić odazvati pozivu selektora Aleksandra Đorđevića ukoliko se za to stvore i najmanji uslovi.

“Želim da se to desi. Ako bude i malo šanse za to, to će se desiti. Ako on bude igrao, verujem da možemo da pobedimo Amerikance“, naveo je Ražnatović.

Dodao je i da je Jokić u ovoj sezoni igrao i malo preko plana, kao i da je jako moguće da Nagetsi ne nastave takmičenje u plej-ofu, posle startnog poraza u seriji protiv San Antonija.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi