Milton Palasio
youtube/Dragan Đurđević
Milton Palasio

youtube/Channel 5 Belize

Milton Palasio, Foto: youtube/Channel 5 Belize

Bivši košarkaš Partizana Milt Palasio je i dalje živ! Kako prenose američki novinari, vest da je Milton Palasio poginuo u sudaru nije istina!

PROČITAJTE JOŠ:

Novinar sportanda Emiliano Karkija javlja da mu je NBA skaut preneo da Milton Palasio nije poginuo u saobraćajnoj nesreći!

Iako su mediji javili da je Palasio poginuo, i dalje nema zvaničnih informacija, a sudeći prema komentarima iz SAD, bivši košarkaš Partizana je živ!

Megan Volš, koordinator odnosa s javnošću za Bruklin Netse, izjavila je da je vest o smrti Palasija netačna.

"Izveštaji su netačni. Pričali smo sa Miltom i sa njim je sve u redu", rekla je Volš za "Heavy.com".

Viktor nije mogao da se suzdrži! Đoković ga zagrlio, tešio, pa potom i sam zaplakao, izraz ovog deke sve govori! (FOTO/VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 22.11.2019. 17:51 Tužan kraj divne generacije! Đoković i Troicki, Foto: (AP Photo/Bernat Armangue) Teniska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u polufinale Dejvis kupa, pošto je od nje bila bolja Rusija. Rusija se plasirala među najbolje četiri ekipe na svetu posle tri dramatična meča, uspeli su da trijumfuju po jednom u singlu i u dublu!

Milton Palasio radi kao pomoćni trener za Long Island Netse! NBA karijeru je gradio u Vankuveru, Bostonu, Finiksu, Klivlendu, Torontu i Juti, pre nego što je 2007. stigao u Partizan.

BONUS VIDEO

Izjava Andree Trinkijerija posle prolaska Partizana u TOP 16!