Milan Tomić
ALO Foto: Marko Metlas
Milan Tomić

ALO Foto: Marko Metlas

Milan Tomić , Foto: ALO Foto: Marko Metlas

 

* Tomić je posle serije loših rezultat podneo neopozivu ostavku

* Milan Tomić je bio pomoćni trener Olimpijakosa 10 godina

* Mediji su već najavili dolazak Tomića u Pirej

 

Rezultatski bilans KK Crvene zvezde na startu sezone govori da je ona skupila isti broj poraza u ABA ligi kao tokom cele prethodne.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako je Tomić posle poraza od Krke najavio da se moraju preduzeti neke konkretne odluke koje se odnose na tim, malo ko je mislio da će on lično povući toliko radikalnu odluku i podneti neopozivu ostavku na mesto šefa stručnog štaba.

Prema saznanjima do kojih je došao alo.rs, sada već bivši trener košarkaškog kluba Crvena zvezda, Milan Tomić, podneo je neopozivu ostavku delom zbog zaista loših rezultata koje beleži aktuelni šampion ABA lige, a delom i zato što ga očekuje angažman u drugom evroligašu - Olimpijakosu.

Informacija sama po sebi nije previše šokantna budući da su mediji proteklih nedelja najavljivali da je grčki velikan u potrazi za trenerom ozbiljno zagrizao za Tomića, koji je u Pieriju proveo 10 godina kao pomoćnik. 

Pešić preuzima Zvezdu?!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 22.10.2019. 14:39 - 22.10.2019. 15:21 Samo da ga ubedi. Nebojša Čović, Foto: Alo/Marko Metlaš Predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović, sazvao je vanrednu konferenciju za medije u danu kada su crveno-beli ostali bez trenera jer je Milan Tomić podneo ostavku. Nismo se dugo videli, nije vanredna, nego redovna konferencija.

Ono što ovde "žulja" navijače Zvezde jeste da se to trebalo istaći kao odlučujući faktor, a ne loši rezultati. No, svakako ćemo ceo rasplet saznati u nekoliko narednh dana. 

BONUS VIDEO:

Alo.rs na "Novom Vajt Hart Lejnu"