Andrea Trinkijeri i Ostoja Mijailović
Tanjug
Andrea Trinkijeri i Ostoja Mijailović

Tanjug

Andrea Trinkijeri i Ostoja Mijailović, Foto: Tanjug

Predsednik Partizana Ostija Mijailović rekao je da crno-beli sada finansijski stoje mnogo bolje, ali i da i dalje postoji nada da će Parni valjak igrati u Evroligi sledeće sezone.

Pošto ove godine crno-beli u ABA ligi imaju odličnu posetu, naredne sezone bi većina mečeva mogla da se igra u "Štark" areni.

- Naša gledanost u ABA ligi je 6.000 ljudi po utakmici. To je dobar podatak za Partizan i Partizanove navijače. Dešavalo nam se da u Pioniru ne možemo da primimo sve koji su želeli da gledaju utakmice. Ove godine ćemo ozbiljno razmotriti da većinu mečeva igramo u "Areni" - rekao je Mijailović za Elta televiziju.

Sport plus #79

Foto:Layout

Sport plus #79, Foto: Foto:Layout

U ČETVRTAK SAMO UZ ALO! Novi broj magazina "Sport plus"

Crno-beli još uvek nisu odustali od Evrolige.

- To je ozbiljan proces i mi u njemu učestvujemo. Sigurno da ima nade i da ima šanse, ali u ovom trenutku ne mogu da kažem ništa konkretno. Ne želim nikome da dajem lažnu nadu jer je Evroliga ozbiljna kompanija, imaju svoje procese i procedure. Sve što bih rekao pre završetka svih nacionalnih takmičenja bilo bi smešno i neozbiljno sa moje strane.

Ostoja Mijailović

Dejan Briza

Ostoja Mijailović, Foto: Dejan Briza

Partizan ima cilj da se vrati na staze stare slave.

- Naš prioritet je da se vratimo na staze stare slave i da igramo i osvajamo Evroligu. Sledeće sezone će nam biti lakše jer dugujemo manje novca i moći ćemo da ulažemo većinu naših prihoda u budući tim. Ulagaćemo u razvoj Partizana, a ne u prošlost. Kada sam došao u Partizan rekao sam da će biti potrebno dve godine da stanemo na noge, a kada stanemo na noge onda mnogo dalje vidimo - kazao je Mijailović

Komentari (1)

Delija iz Valjeva

22.05.2019 23:44

Pa kako vi pored toliko boljih klubova koji dolaze iz jacih Evropskih liga da se nadate da dobijete specijalnu pozivnicu za Evroligu???I kako si to zamislio da ponovo osvojite Evroligu,sa kojim budzetom,pa to nije poslo za rukom Zeljku Obradovicu koji je imao ko zna koliki budzet u ovoj sezoni???Ali ostoja u ocima ti se vidi da si veliki prevarant!!!!!