Novi igrači KK Partizan
KK Partizan
Novi igrači KK Partizan

KK Partizan

Novi igrači KK Partizan, Foto: KK Partizan

* Sredinom septembra, Partizan će učestvovati na pripremnom turniru u Rumuniji

* Nakon toga, sledi povratak u Beograd i odlazak na Superkup ABA lige, koji se ove godine održava u Zagrebu

* Prvi meč u Evrokupu, Partizan igra 1. oktobra u Veneciji protiv istoimenog tima

U Beograd su stigla tri pojačanja KK Partizan. U pitanju su Žanis Pejners, Kori Valden i Rašon Tomas, a došlo je i jedno dobro poznato lice svima kojima su crno - beli u srcu, Markus Pejdž.

Nemci ga "šutnuli" posle samo dve nedelje!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 10.08.2019. 19:00 Bamberg i američki košarkaš raskinuli sardnju. Klark, Foto: Printscreen Twitter / Eurohoops. * Učinak Klarka u Evroligi za prethodnu sezonu 6,8 poena i 4,3 skoka i 6,9 poena i 3,9 skokova u ABA ligi * Bamberg i Klark su se rastali posle obostranog dogovora * Koti Klark se pominjao kao moguće pojačanje Partizana ovog leta AUTOR: Alo.rs/S.I.

"Želim vam dobrodošlicu u porodicu KK Partizan! Neka vam naša bogata istorija bude inspiracija, postizanje vrhunskih rezultata i podrška sa tribina motivacija, a uspeh kluba uvek izbor!", poručio je novajlijama predsednik kluba iz Humske, Ostoja Mijailović.

Crno - beli tim će prvi deo priprema obaviti u Beogradu, gde će i odigrati nekoliko test mečeva.

PROČITAJTE JOŠ:

Sredinom septembra, Partizan će učestvovati na pripremnom turniru u Rumuniji, na kojem će pored crno - belih učestvovati domaći Kluž, Fenerbahče i Mornar iz Bara. Turnir u Klužu se održava 14. i 15. septembra.

BONUS VIDEO:

Alo! anketa: Pitali smo Beograđane koji košarkaš neće putovati na Mundobasket