Ostoja Mijailović
Marko Metlaš
Ostoja Mijailović

Marko Metlaš

Ostoja Mijailović, Foto: Marko Metlaš

* Partizan je doveo pet pojačanja u ovom prelaznom roku

* Predsednik Partizana otkriva da će crno beli dovesti još dva igrala

* U pitanju su bek i centar

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović najavio je još dva igrača do kraja prelaznog roka, kao i veliko iznenađenje.

Crno-beli su u dosadašnjem delu prelaznog roka doveli Nemanju Gordića, Korija Voldena, Žanisa Pejnersa, Rašona Tomasa i Vila Mozlija, a kako je Mijailović rekao, dovešće još jednog beka i još jednog centra.

"Radimo dosta na poziciji centra, što nam je jako važno. Da dovedemo kvalitetnog igrača na poziciji centra. Kao i na poziciji dva, to su nam dve jako važne pozicije. Vodićemo računa o svakom detalju kao i kod igrača koje smo do sada dovodili. Tražimo izuzetno kvalitetnog igrača na poziciji pet, biće to iznenađenje za sve. Jer nam je jako važna ta pozicija. Imamo nekoliko kandidata. Daćemo sve da dovedemo možda i najbolje moguće pojačanje koje se nudi na tržištu", rekao je Mijailović u razgovoru za Mozzartsport.

KK Partizan

Marko Metlaš

KK Partizan, Foto: Marko Metlaš

Izrazio je zadovoljstvo igračima koji su oog leta obukli crno-beli dres.

"Jako sam zadovoljan. Nikola Lončar i Andrea Trinkijeri danonoćno rade na tome. Razmenjujemo informacije, slušam struku. Mislim da ćemo uraditi najbolji mogući prelazni rok. Moje je da ispoštujem organizacijom kluba da odgovorimo njihovim zahtevima"

Partizan pod ugovorom ima još i Bandžu Sija, Stefana Jankovića i Alekseja Nikolića, za koje bi voleo da ostanu, ali će klub vrlo brzo doneti odluku o njihovoj sudbini, dok je Ognjen Jaramaz potpisao novi ugovor i ostaje u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ:

"On nema izlaznu klauzulu obeštećenja. Bilo je verbalnih kontakata iz pojedinih klubova, koliko bi iznosilo obeštećenje. Moja želja je da Nikolić ostane u Partizanu. Ukoliko odluči drugačije, ima na to pravo, ili stručni štab odluči, odredićemo obeštećenje. To je igrač koji je dosta napredovao. Nikolić voli Partizan kao i njegova publika. Svi želimo da ostane. Ako bude bilo drugačije, sigurno će biti otkupna klauzula, fiksna, koju će klub odrediti", zaključio je Mijailović.

BONUS VIDEO

Lebron Džejms i dominacija u srednjoj školi!