Armani - Efes
EPA Matteo Bazzi
Armani - Efes

EPA Matteo Bazzi

Armani - Efes, Foto: EPA Matteo Bazzi

Košarkaši Anadolu Efesa pobedili su u gostima Armani iz Milana, u desetom kolu Evrolige. U uzbudljivoj završnici Serhio Rodriges u poslednjem minutu promašio je trojku za izjednačenje tako da je Efes uspeo da pobedi.

Zvezda slavila u meču za infarkt

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Žalgiris u 10. kolu Evrolige rezultatom 61:59. Kuzmić i Faje, Foto: Alo Marko Metlas Koarkaši Crvene zvezde stigli su do treće evroligaške pobede savladavši Žalgiris na gostovanju u Kaunasu.

Na terenu smo videli trojicu srpski košarkaša – Nedovića i Micova u dresu Milana i Micića u opremi Efesa. Nedović je meč završio sa devet poena, ali i pet faulova, Micov je ubacio deset, dok je Micić na terenu proveo čak 35 minuta, a utakmicu je završio sa šest poena, četiri skoka i šesta asistencija.

Košarkaši Valensije pobedili su pred domaćom publikom Himki 89:84. Stefan Jović odigrao je sjajnu utakmicu, međutim to nije bilo dovoljno klubu iz Podmoskovlja da izbegne poraz. Jović je na terenu proveo 32 minuta i ostvario učinak od 19 poena , pet skokova, 11 asistencija i tri ukradene lopte uz ukupan ndeks 33. 

Na drugoj strani odličan meč odigrao je i Vanja Marinković. Bek Valensije je za dvadeset minuta postigao 13 poena, uz tri pogođene trojke. U narednom kolu Valensija gostuje u Beogradu ekipi Crvene zvezde, dok će Himki igrati u Istanbulu protiv Fenerbahčea. 

Beron: "Konačno! Sad da nastavimo niz"

AUTOR: Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 21.11.2019. 21:46 Košarkaš Bili Beron bio je najefikasniji akter duela 10. kola Evrolige između Žalgirisa i Crvene zvezde. Crveno-beli su slavili rezultatom 61:59, a Amerikanac nije skrivao zadovoljstvo zbog toga. Bili Beron, Foto: Alo Marko Metlas "Igrali smo čvrsto, znali smo da će biti teška utakmica dva tima koja igraju veoma dobru odbranu.

Košarkaši Olimpijakosa pobedili su na gostovanju Albu 99:80. Klub iz Pireja odigrao je sjajnu utakmicu, a najefikasniji bio je Ogastin Rubit sa 16 poena i osam skokova. 

Srpski košarkaš Nikola Milutinov odigrao je dobar meč i za 25 minuta ostvario je učinak od osam poen i šest skokova. 

NAJNOVIJE IZ SPORTA:

U petak se sastaju: Bajern Minhen – Panatinaikos, ASVEL – Fenerbahče, Barselona – Makabi Tel Aviv, Baskonija – Zenit i Real Madrid – CSKA Moskva. 

BONUS VIDEO:

Izjava Andree Trinkijerija posle prolaska Partizana u TOP 16!