Svetislav Pešić
EPA Anatoly Maltsev
Nikola Milutinov

EPA Georgia Panagopoulou

Nikola Milutinov, Foto: EPA Georgia Panagopoulou

Košarkaši Barselone i Himkija upisali su druge pobede u Evroligi ove sezone. Izabranici Svetislava Pešića su slavili na gostovanju Zenitu sa 87:63. Najbolji pojedinac na meču bio je Kajl Kjurik sa 24 poena, uz tri skoka i isto toliko asistencija.

Legendarni košarkaš izleteo iz studija dok je trajala emisija! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 11.10.2019. 20:29 Nekadašnji centar Orlanda, Majamija i Lejkersa morao je da pojede ljute papričice uživo u programu. Šekil O'Nil, Foto: Printscreen Do početka nove sezone NBA lige ostalo je nešto manje od dve nedelje.

Dvocifreni su još bili Nikola Mirotić sa dabl-dabl učinkom (17p+10sk), Viktor Klaver dodao je 12, a Brendon Dejvis 10 poena. Zenit u svojim redovima nije imao naročito raspoloženog igrača, a najefikasniji bio je Evgeni Voronov sa 10 poena.

PROČITAJTE JOŠ:

Košarkaši Himkija su kod kuće savladali Baskoniju sa 79:76. Aleksej Šved bio je najefikasniji sa 21 poenom uz osam asistencija.

Kod Baskonije istakao se Tornike Šengelia sa dabl - dabl učinkom od 18 poena i 10 skokova. 

Zvezda dočekuje Budućnost uz delimično prisustvo publike!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 11.10.2019. 14:27 KK Crvena zvezda dočekuje ekipu Budućnosti u okviru 2. kola ABA lige. Crvena zvezda - Budućnost. Odžo, Foto: KK Crvena zvezda, ABA liga Klub je još jednom podsetio da je KK Crvena zvezda kažnjena sa dve utakmice na koje je omogućen ulaz samo u „VIP" i „svečanu ložu" - u 1.

Efes je u Istanbulu tek posle produžetka pobedio Albu iz Berlina sa 106:105 (27:25, 16:15, 26:32, 26:23, 11:10). U izuzetnom meču u hali "Sinan Erden", viđeno je čak 56 asistencija, po 28 s obe strane, a jedan od najzapaženijih u pobedničkoj ekipi bio je Vasilije Micić koji je postigao 23 poena, uz 13 asistencija.

Košarkaši Olimpijakosa ubedljivo su pobedili ekipu Valensije sa 89:63, u drugom kolu Evrolige. Najbolji igrač na ovoj utakmici bio je srpski centar Nikola Milutinov sa dabl - dabl učinkom. Bivši košarkaš Partizana meč je završio sa 17 poena, 14 skokova i dve asistencije, što mu je donelo 29 indeksnih poena.

Fantastičnu igru prikazao je i veteran Vasilis Spanulis, koji je, takođe, postigao 17 poena, a zabeležio je i šest asistencija i četiri skoka. Za poraženu ekipu 16 minuta odigrao je Vanja Marinković, koji je meč završio sa tri poena i jednom asistencijom.

U poslednjem meču drugog kola, Olimpija je u Milanu savladala Žalgiris sa 85:81.

Odličnu partiju pružio je Serhio Rodriges sa 17 poena i 6 asistencija, a pratio ga je naš internacionalac Vladimir Micov, koji je postigao 13 poena, dok je u litvanskoj ekipi najbolji bio Tomas Valkup sa 19 poena i četiri skoka.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

Tomić i Golemac posle utakmice Crvene zvezde i Primorske