Andrea Trinkijeri
TANJUG/ TANJA VALIC/ nr
Andrea Trinkijeri

TANJUG/ TANJA VALIC/ nr

Andrea Trinkijeri, Foto: TANJUG/ TANJA VALIC/ nr

Trener Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da je njegova ekipa u porazu od Cedevita Olimpije bila loša u svim segmentima, a posebno u 4. četvrtini.

PROČITAJTE JOŠ:

"Čestitam Olimpiji, zaslužili su pobedu, bili su bolji u odbrani, napadu, skoku... u svemu. Imali smo loš start, ali smo nekako uspeli da se vratimo i slika naše utakmice je poslednja četvrtina - 27:12 i nismo ušli u bonus", rekao je Trinkijeri posle meča.

Košarkaši Partizana izgubili su danas od Cedevita Olimpije sa 85:69, u utakmici četvrtog kola ABA lige.

"Bili smo jako loši, bili smo prazni. Znao sam da se u ovako teškom periodu to može desiti, ali nije prihvatljivo da gubiš utakmicu i da nisi u bonusu. Nismo bili dovoljno fokusirani na naš posao večeras", istakao je Trinkijeri.

Trener Partizana iznenadio javnost, a razlog je potpuno neverovatan! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 26.10.2019. 20:32 Košarkaši Partizana poraženi su na gostovanju Cedevita Olimpiji rezultatom 85:69, a posebnu pažnju privukao je stajling Andree Trinkijerija. Andrea Trinkijeri, Foto: KK Partizan Strateg crno-belih meč je vodio u dukserici što je za njega presedan imajući u vidu da se do sad svaki put u javnosti, a naročito na utakmiama, pojavljivao u odelu.

Crno-beli se vraćaju u Beograd, a potom će otputovati za Limož, gde će se u sredu sastati sa istoimenim protivnikom u okviru petog kola Evrokupa.

BONUS VIDEO:

Ljubiša Tumbaković ekskluzivno za ALO! o sukobu sa Lukom Jovićem!