Lorenco Braun
KK Crvena zvezda
Lorenco Braun

KK Crvena zvezda

Lorenco Braun, Foto: KK Crvena zvezda

Crveno-beli se nalaze u žestokom ritmu, u kojem će odigrati četiri teške utakmice u sedam dana. Duel sa Albom je treći po redu, i to posle dva vezana poraza od Asvela i Partizana.

Možda joj ta uloga i pomogne, jer bi crveno-beli rasterećni mogli da prikažu dobru partiju i počnu sa izlaskom iz krize. Prilikom sastavljanja tiketa treba znati da su u Beogradu ostali i Džejms Gist i Stratos Perperoglu, dok su u timu oporavljeni Derik Braun i Nikola Jovanović.

PROČITAJTE JOŠ:

Promena igračkog kadra može da bude plus i da razmrda ekipu koja je samo dva puta ove sezone u Evroligi postigla više od 80 poena. Ako Zvezda u Berlinu prebaci granicu od 80.5 poena, kvota je 2.20.

Trener Andrija Gavrilović poveo je na put 14 igrača, jer ih čeka dupli program elitnog takmičenja. Odmah posle meča sa Albom idu u Kaunas gde će u četvrtak gostovati Žalgirisu.

Andrija Gavrilović

KK Crvena zvezda

Andrija Gavrilović, Foto: KK Crvena zvezda

Do sada su Zvezda i Alba odigrali dva meča, oba 2015. u Top 16 fazi Evrolige. Alba je slavila na svom parketu 73:68, a Zvezda se revanširala sa 86:69.

Jeste u lošoj formi, jeste da dupli program Evrolige dolazi u baš nezgodnom trenutku, jesu crveno-beli uzdrmani, ali košarka je sport u kojem je sve moguće.

Srpski reprezentativci izašli u madridski restoran, kad tamo - Novak Đoković! Nisu mogli da veruju s kim je bio (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 19.11.2019. 08:14 Oduševljeni. Novak Đoković, Foto: Tanjug Dejvis kup će biti odigran od 18. do 24. novembra u Madridu sa 18 reprezentacija podeljenih u šest grupa, a Srbija je u grupi sa Japanom i Francuskom.

Da li će šok-terapija i izostavljanje Gista doneti rezultat? Da li će se to odraziti na broj skokova ili ukupno faulova? Možda vam baš to bude zanimljivo za vaš tiket.

BONUS VIDEO:

Košarkaši Zvezde bez komentara posle "Večitog derbija"