Nikola Jokić
AP
Nikola Jokić, Foto: AP Photo/Thomas Boyd

Denver Nagetsi su posle godina krize konačno uhvatili pobednički ritam, najviše zahvaljujući treneru Majku Melounu, ali i Nikoli Jokiću koji je postao Ol star igrač i okosnica tima, kojem bi vrlo lako mogao da se priključi i najbolji košarkaš današnjice Lebron Džejms.

PROČITAJTE JOŠ:

"NAPROSTO OSEĆAM DA SU HRVATI MOJI" Opet je potvrdio svoju ljubav prema susednoj zemlji, ovog puta je Novak poručio nešto i onima KOJI SE NE SLAŽU S NJIM

SRBIJO, IMAŠ RAZLOGA ZA PONOS Čak tri postave naše zemlje ostvarile OGROMAN USPEH

DEVOJKA SRPSKOG REPREZENTATIVCA U NEVEROVATNOM IZDANJU Skinula se, sela na krevet i prekrstila noge... OVO JE PREVIŠE BRUTALNO (FOTO)

Kako prenose mediji u Americi, Lejkersi su upisali još jednu lošu seznu u kojoj Lebron nije ispunio svoja očekivanja, ali ni očekivanja kluba, da se domognu makar plej-ofa. Samim tim, iako Dćejms, za sada, ne želi da ide iz Los Anđelesa, sve su glasnije priče po kojima je Denver jedna od mogućih destinacija eventualnog megatrejda.

Ove informacije izneo je novinar Brendon Robinson koji je otkrio da je u razgovoru sa jednim generalnim menadžerom čuo da su Nagetsi jedan od timova spremnih da dovedu Džejmsa.

SESTRA JOJ JE JOŠ FATALNIJA Svi obožavaju Eženi Bušar, ali Beatris NISTE ZNALI! Ko ne vidi njeno lice - mnogo propušta (VIDEO)

Priču je dodatno potvrdio i novinar Stiven A. Smit koji je dodao informaciju da se i od Dženi Bas, većinske vlasnice i predsednice Los Anđeles Lejkersa traži da trejduje Lebrona.

Ove priče dodatno podgrevaju i nedavni protesi navijača Lejkersa koji su ispred Stejpls centra u peta protestovali tražeći Trejd Lebrona.

Ukoliko se ove tvrdnje obistine, Jokić i Džejms bi postali jedan od najubitačnijih NBA tandema i veliki konkurenti za šampionsku titulu sa Nagetsima sledeće sezone.