Milica Dabović
Instagram
Milica Dabović

Instagram

Milica Dabović, Foto: Instagram

Bivši kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije Milica Dabović na svom Instagramu optužila je selektorku Marinu Maljković da je jedini krivac što ona nije deo tima koji se bori za novu medalju na Evropskom prvenstvu.

Marina Maljković

kss.rs

Milica je  ponovila svoje optužbe i naglasila da nema ništa protiv košarkašica uz koje je svim srcem tokom šampionata, ali da Maljkovićevoj ne može da oprosti brojne stvari.

Sonja Petrović

FIBA

"Ona je jedini krivac što ne igram. Ovoj ekipi nije potreban trener, Marina ne zna da vodi utakmice i to primećuju svi. Nisam ljuta na nju, nego razočarana", rekla je Milica Dabović i nastavila: Zameraju mi da je za vreme dok sam bila kapiten bilo klanova u ekipi i loša atmosfera. Krivo mi je što nisam deo tima, a ne što devojke pobeđuju, srce mi je veliko kao kuća, posle svake utakmice sestra Ana me grli i ljubi, teško je i njoj zbog mene. Da se ne lažemo ovoj ekipi nije potreban trener, Marina pravi milion grešaka, Razočarala me je, sve ono što sam mislila da nije ona jeste, sve ono što sam mislila da neće postati, postala je. Vređala nas je sve, ali mi smo nasmejane posle toga izašle na teren. Povukla sam se jer mi je Marina vređala sestru! Njoj niko ne valja, ona je sama sebi dovoljna, između ostalog rekla je Milica Dabović.

PROČITAJTE JOŠ: 

 

Komentari (4)

sendrin@

02.07.2019 21:04

A na čemu je ova istetovirana bivša košarkašica od skandala?

jelena

02.07.2019 22:02

Milica Dabović se ponaša nenormalno.

Cada

03.07.2019 19:52

Poštovana budite ljubazni i nemojte se oglašavati dok je turnir u toku, nije kulturno, nije reprezentativno, nije drugarski i nije patriotski. Ako ne mozete pomoći, onda nemojte odmagati, prvenstveno ako nikom drugom onda rodjenoj sestri. Budite fer i reprezentativni primer svima. Hvala.

djole

03.07.2019 20:03

Milica Dabovic pod hitno kod psihijatra!