Nikola Jokić
Instagram.com/ nikolajokicoffici
Nikola Jokić

Instagram.com/ nikolajokicoffici

Nikola Jokić, Foto: Instagram.com/ nikolajokicoffici

Ol-star igrač Denver Nagetsa je od 2013. godine sa Natalijom Maćešić, ali se njihov privatni život vešto krije.

Ono što je poznato jeste da su zajedno od srednje škole:

"Preko zajedničkih drugara. Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije", ispričao je pre tri godine Nikola za magazin "Gloria".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

With girlfriend.??

A post shared by Nikola Jokic (@nikolajokicofficial) on Sep 16, 2019 at 8:22am PDT

Kako je naveo, Natalija prvo nije bila blagonaklona gorostasnom Somborcu:

"Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala", otkrio je Jokić.

Tada je Nikola igrao za Vojvodinu, a Natalija je planirala  u klubu Vojvodina Srbijagas, dok je Natalija upisala studije u Americi.

"Išao sam u srednju ekonomsku školu, a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na "Seminole State College". I bukvalno dva meseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala", ispričao je košarkaš u pomenutom intervjuu. 

Sa Nikolom i Natalijom u stanu u Americi žive i Nikolina braća, a njih dvojica i izabranica su "Džokeru" najveća podrška.

"Mnogo mi znači njihova podrška, taj vetar u leđa koji mi oni neprikidno daju, i pod košem i kod kuće. To je sjajna stvar", rekao je Jokić.

"Najčešće smo kod kuće sve četvoro. Ali kad ne igram, odemo u akvapark, vozimo karting. Obišli smo mnoga zanimljiva i lepa mesta", otkrio je Jokić i kako provode zajedničko vreme.

Natalija prati Nikolu na gotovo svakoj utakmici, te joj nije teško ni da otputuje sa njim u druge države i gradove kako bi mu sa tribina uvek pružala podršku.