Stefan Birčević
printscreen
Stefan Birčević

printscreen

Stefan Birčević, Foto: printscreen

Izabranici Andree Trinkijerija ostvarili su važan trijumf i posle dva odigrana meča imaju maksimalan učinak.

PROČITAJTE JOŠ:

Crno-beli su utakmicu prelomili u poslednjoj četvrtini u kojoj su kolektivno odigrali fenomenalno i na kraju zasluženo slavili.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Rade Zagorac sa 26 poena, pet skokova, dve asistencije i dve ukradene lopte (indeks 35). Odličan je bio i Veličković koji je imao 15 poena, sedam skokova i četiri asistencije, kao i Volden koji je dobro razigravao ekipu – 12 poena i sedam asistencija. 

Stefan Birčević je govorio o svojim utiscima o utakmici.

Utisci o meču?

-Prvu četvrtinu smo jako loše odigrali, malo smo ušli mekanije u utakmicu. Drugo poluvreme smo odigrali kao treba i zasluženo došli do pobede. Hvala navijačimao što su došli i pružili nam podršku. 

Slede dva gostovanja: 

Košarkaš lažirao godine, NBA "poludeo" i izvršio temeljnu promenu cele statistke!

AUTOR: B92-Alo.rs/S.I. DATUM I VREME: 08.10.2019. 19:33 Novi načini merenja visine. Boban Marjanović, Foto: ALO FOTO/Marko Metlaš Boban Marjanović, košarkaš Dalas Maveriksa, na novom merenju pred početak sezone navedeno je da je visok 2 metra i 23 centimetra.

-Imamo Sloveniju, gde idemo na noge Primorskoj, pa onda idemo u Litvaniju. I gledamo što bolje da se spremimo. Primorska je jedna čvrta ekipa i moramo da pružimo naš maksimum.  

BONUS VIDEO:

Slobodan Urošević nije želeo da priča o spornim detaljima na utakmici sa Voždovcem! Zna razlog kraha