Partizan - Lokomotiva
Alo/Miloš Dreković
Partizan - Lokomotiva, Foto: KK Partizan

Sem Deker, američki košarkaš koji nastupa za Lokomotivu, bio je oduševljen navijanjem "grobara" na utakmici Evrokupa koju su odigrali sa Partizanom.

Crno-beli su ostvarili veliku pobedu na svom parketu rezultatom 80:71 i sa četiri pobede su na čelu grupe B.

PROČITAJTE JOŠ:

Nekadašnji student Viskonsina i član NBA franšiza Hjuston Rokets, Los Anđeles Klipers, Klivlend Kavalirs i Vašington Vizards bio je oduševljen atmosferom u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić".

"Igrao sam u mnogim ludim atmosferama i na koledžu i kao profesionalac, ali publiku kao što ima Partizan nisam video nikada ranije. Ovo je bio sjajan meč i čestitam Partizanu na velikoj borbi. Navijači, napravili ste sjajnu atmosferu ovo ću pamtiti celog života", rekao je Sem Deker na svom "Tviter" profilu.

Deker je u porazu Lokomotive od Partizana učestvovao sa 17 poena i bio je jedan od najboljih igrača svog tima.

Ovakvo nešto se jako retko viđa, američka javnost ne može da dođe sebi (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 23.10.2019. 07:30 Majstor. Nikola Jokić, Foto: Youtube/NBA BandWagon Fan Nikola Jokić ne prestaje da oduševljava američku javnost, što na samim utakmicama najjače košarkaške lige na svetu, što i van mečeva. Najnoviji njegov potez koji je zaustavio dah svim ljubiteljima ovog sporta odigrao se na treningu Denvera i srećom, snimljen je za večnost.

BONUS VIDEO:

Rade Zagorac posle pobede Partizana nad Lokomotivom!