Dejan Bodiroga
Alo Marko Metlas
Dejan Bodiroga

Alo Marko Metlas

Dejan Bodiroga, Foto: Alo Marko Metlas

Igračka legenda srpske košarke Dejan Bodiroga opet je osvojio srca navijača Partizana. Proslavljeni as se javio upravi crno - belih kako bi platio zakup lože u Areni za mečeve u tekućoj sezoni koje bude igrao tim trenera Andree Trinkijerija.

Do nove pobede uz pune tribine!

AUTOR: Tanjug/ M. Dr. DATUM I VREME: 21.10.2019. 15:42 Meč između košarkaša Partizana i Lokomotive igra se u utorak od 20 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić". Andrea Trinkijeri, Foto: Alo/Marko Metlaš Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri, pred meč četvrtog kola Evrokupa protiv Lokomotive Kubanj iz Krasnodara, rekao je da njegov tim dočekuje ekipu koja je jedan od kandidata za osvajanje trofeja.

U navijačkim komentarima na društvenim mrežama dominira slogan „Dejan Bodiroga jedan je od nas“. To zadovoljstvo koštaće ga 850.000 dinara, a prema rečima prvog čoveka Partizana Ostoje Mijailovića, pravi motiv Bodiroge je da pomogne finansijski klubu:

Često plačem zbog načina na koji me tretiraju u Sloveniji!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 21.10.2019. 14:27 Pritisak javnosti kad-kad nije lak. Majka Luke Dončića, Mirjan Poterbin, Foto: Andy Jacobsohn/The Dallas Mornin Mirjan Poterbin majka je jednog od najboljih evropskih košarkaša Luke Dončića. Slovenka prati svog sina kroz čitavu karijeru, zbog čega je u svojoj zemlji često osporavana.

- Dejan je nedavno zvao i predložio da zakupi ložu za celu sezonu kako bi pomogao klubu. Ta loža košta 850.000 dinara. Ima mnogo ljudi koji žive na temeljima Partizana, na onome što im je Partizan dao. Mnogi su klubu dali nešto, ali ima i onih koji zaborave klub. Navijaju oni za njega, ali zaborave da na raznorazne načine mogu da pomognu - rekao je nedavno predsednik crno - belih Mijailović.

Jokić čini igrače boljim, on je kao Lebron Džejms!

AUTOR: B92/S.I. DATUM I VREME: 21.10.2019. 12:42 Najbolji je centar NBA lige, da li je MVP naslov sledeći cilj srpskog centra. Nikola Jokić, Foto: AP Photo/Kyusung Gong Trener Denver Nagetsa Majkl Meloun uporedio je Nikolu Jokića sa Lebronom Džejmsom.

Legendarnog košarkaša generacija mlađih navijača na društvenim mrežama smatra bivšim igračem Partizana, iako se zna da osim navijačke naklonosti nikad u karijeri nije bio deo crno - belog tima. Pre pet godina pojavila se i takva mogućnost kad su ga kuloari postavili na mesto kandidata za predsednika Fudbalskog kluba Partizan umesto Dragana Đurića, ali je tu vest demantovao i sam Bodiroga.

PROČITAJTE JOŠ:

Partizan u utorak očekuje meč protiv Lokomotive Kuban u okviru Evrokupa, ali će taj meč zauzetosti Arene biti odigran u u dvorani "Aleksandar Nikolić". 

BONUS VIDEO:

Stefan Birčević za ALO! o pobedi Partizana ali i o narednom protivniku u ABA ligi!