Peđa Stojaković
Instagram/pedjastojakovic
Predrag Stojaković

Profimedia

Predrag Stojaković, Foto: Profimedia

* Tri puta je bio "All-star" (2002.-04.), a dva puta je pobedio u šutiranju trojki (2002. i 2003.) 

* Osvojio je sa Jugoslavijom Svetsko prvenstvo 2002. i Evropsko prvenstvo 2001.

* Sa Sakramentom je izgubio finale NBA lige protiv Lejkersa, ali je karijeru završio sa prstenom, pošto je 2011. godine osvojio NBA šampionat sa Dalasom!

Legenda srpske košarke, Predrag Stojaković podelio je na svom Instagram nalogu fotografije na kojima obavlja seoske poslove, a za veoma kratko vreme probrao je mnoštvo lajkova i komentara od njegovih bivših kolega..

Stoajković je jedan od najboljih evropskih košarkaša koji je obeležio jednu eru u NBA ligu, a on retko kada objavljuje na društvenim mrežama, tako da je poprilično oduševio svoje pratioce kada je postavio fotografije.

Peđa Stojaković

Instagram/pedjastojakovic

Peđa Stojaković, Foto: Instagram/pedjastojakovic

"Ljudi iz grada to ne razumeju", opisao je u svoje fotografije..

Karijeru je počeo u Crvenoj zvezdi sa kojom je bio šampion 1993. , potom je karijeru nastavio u PAOKU gde je bio MVP nacionalnog prvenstva. Draftovan je od strane Sakramento Kingsa kao 14 pik 1996. da bi dve godine kasnije zaigrao za njih i proveo 8 godina u tom timu gde je doživljavao vrhunac svojih igračkih sposobnosti. Trejdovan je za Rona Artesta 2006. u Indijanu Pejserse gde je proveo godinu dana, da bi prešao u Nju Orleans Hornetse gde je postigao rekord karijere od 42 poena protiv Šarlota, povrede su ga sprečile da zajedno sa Kris Polom učini nešto više. Završio je u Torontu kao posledica trejda gde je otpušten posle dve utakmice, 26 mečeva je propustio zbog povrede. Usledilo je iskupljenje za silne povrede tokom karijere, Dalas mu je dao šansu i sa njima je uspeo da osvoji NBA titulu, usput se osvetivši Lejkersima u polufinalu zapadne konferencije!

Ovde su ostale slike koje je podelio na svom profilu!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

City folks just don’t get it!!! ??? #farmersonly #lovethislife #myway #lemnosisland

A post shared by Pedja Stojakovic (@pedjastojakovic) on Aug 2, 2019 at 2:58pm PDT

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića