Kuzmić i Lazić
Marko Metlas
Kuzmić i Lazić

Marko Metlas

Kuzmić i Lazić, Foto: Marko Metlas

* Ognjen Kuzmić je danas izašao iz šok sobe

*  Košarkaš Crvene zvezde i reprezentacije Srbije potpuno se oporavio od povreda

* On je te povrede zadobio u teškoj saobraćajnoj nesreći prošle nedelje na autoputu Prnjavor - Banjaluka

Prvi koji su posetili Zvezdinog centra su bili njegovi roditelji i supruga, da bi potom došao i kapiten Branko Lazić i predstavnici KK Crvene zvezde.

Njih dvojica su razgovarali, Kuzmić se čak i prošetao, a koliko je bio dobro raspoložen govori podatak da je zbijao šale sa Brankom, a rekao mu je šta bi želeo da jede.

Kuzmić se odlično oporavlja, a od značaja je bilo i to što je on bio zdrav, jak, i organizam je mogao da mu izdrži sve povrede, kasnije opoeraciju, kao i oporavku od iste. Njemu je prošle nedelje operisana vilica koja mu je bila polomljena u sudaru, u četvrtak je počeo normalno da diše.

"Stanje pacijenta Ognjena Kuzmića je stabilno i on nije životno ugrožen. Komunicira sa svima u okruženju i lekari su vrlo zadovoljni njegovim oporavkom. On će ostati u Urgentnom centru dok se potpuno ne oporavi, a doktori će i dalje nastaviti da prate njegovo stanje" - rekli su iz Urgentnog centra za „Blicsport”.

Lekari su centra Zvezde i reprezentacije Srbije sve vreme držali u indukovanoj komi zbog teških povreda, ali i bolova kojima je njegovo telo bilo izloženo.

"Dobra stvar je što je Ognjen sportista i što je njegov organizam bio zdrav i jak, te je mogao sve ovo da izdrži i gotovo potpuno se oporavi" - potvrdili su za „Blicsport” iz Urgentnog centra.

Kuzmić će do daljnjeg ostati pod medicinskim nadzorom, a onda mu sledi i rehabilitacija kada izađe iz bolnice.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Filip Krajinović bez dlake na jeziku o devojkama i ženidbi!